Што правите кога се чувствувате осамени?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Слегувам до долу во двор и си играм со кученцето. Шири позитивна енергија, и искрено ме сака, дури му давам да јади нормално.

Јадам чоколадо, се бедирам и гледам некој глуп романтичен филм шо ќе ме напрајт да се осеќам уш поглупо. И така.

ИЛИ климчам пред ком. пред ТВ или викам некој на гости :)
--- надополнето: 25 мај 2013 во 14:17 ---
ИЛИ климчам пред ком. пред ТВ или викам некој на гости :)

Глеам филмови..... многу :(:(:(

Буквално ништо. Физички.
А психички - тортура.
Тоа обично ми се моменти кога си ја преиспитувам самодовербата и целта на мојата егзистенција. И понекогаш паднам во искушение да зборувам со некого и сфаќам дека подобра идеја ми е да си легнам.

Тоа што го правам секогаш, put on my mask and act like nothing is wrong, као, скоро секогаш сум осамен... а некогаш е добро да си сам

Си го отворам сефот и си ги гушкам парите, и наеднаш се чувствувам подобро. Проверете делува дефинитивно. :D

Како можеш да се почуствуваш осамен на овој свет со неколку милјарди луѓе? Ако ти е досадно земи гледај некој филм, читај книга, слушај музика, :drk:-ај , излези со некоја женска на кафе. и то је то. Барем ова го правам како дневна рутина пошо никогаш не ми е досадно :)
A ti morase da klajs nesto so :drk:???Znaci nekoj e zenso i nema za da go :drk: ok i imas druga tema za drk**e ok....
tuka zborame so da prajme koke sme osameni...Inace za ona so kniga,filmce si vo pravo..
BEZ NAVREDA SAMO GO KAZAV SVOETO MISLENJE
a ona so dr**j ti e bezobrazno za ovaa tema
IZVINI AKO ME SVATI POGRESNO AMA SE NADEVAM KE ME RAZBERES :)

Полнам када со вода и купка, ставам вино и размислувам колку е убав животот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom