Што пиете рано наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата _c|eLo_
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали од цигарите само знам дека насабајле без да се напијам едно лито сок не можам ..

Што пиете рано наутро?

рано наутро пред легнување нишчо не пијам оти ќе мочам многу и ќе бидам после ненаспан ако станвам да мочам цела ноќ т.е цело утро
инаку рано напладне кога ќе станам од спиење вода 350 мл т.е една чаша :)

чаша мултивитамин, таблета рибино масло, б комплекс, лажичка ленено семе и голема чаша (0.5 л) вода

Зависи како сум спиел и како сум расположен. Ако имам сили, си цедам сок, ако не водата ми е тука :D

Пијам чај одсабајле.Може да отидам негде и или да ми дојде некој на Кафе.Што?
Да не пијам! ! ! ?

Обично некој цеден сок... но доколку немам баш време пијам нес на работа...

Последниве 20-тина дена, пијам пола лимон исцеден во чаша и ја дополнувам чашата до горе со топла вода...Го пијам голтка по голтка...Без да држам никакви диети ослабев неколку кила и супер се осеќам...Наредни 2-3 месеци планирам вака секој ден, без престан затоа што стварно е ефикасно...

Па ако не се важи капка ако сум голтнал при плакнење на заби, после четкање, јас рано наутро не пијам ништо, ми се припијува вода таму веќе кога фаќа пладне накај 11 саат. Тогаш некако ми доаѓа потреба за жед. Поретко се случува да земам да пијам нешто,цеден сок, кафе, чај или слично, некако немам време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom