Што никогаш нема да излезе од мода?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
какви фармерки патики триста тракатанци бе...

СЕКСОТ никогаш нема да искочи од мода ! НИКОГАШ !!!

Oвие тракатанци, посебно скини џинс оди носи ги на 50 години да го видам. Кога тогаш ќе му излезат од мода и ќе вели еее што убав период беше младоста кога ги носев. Со чесни исклучоци на луѓе кои го носат тој стил од 5 до 95 години. Ама се преретки тие. Обично тој стил е дел од младешки период.

долниот веш бејбе, долниот веш.

Тачно. Секси, чипкан женски долен веш. Евер форевер :icon_lol:

Иначе нешто освен секси долниот веш што нема да излезе од мода е црн фустан. Може да го носи и 15 годишно девојче и 45 годишна жена и 80 годишна баба. Moже да е краток, до колена, долг, во сите можни варијанти и со секаков акцесорис. Може да го носи и шмизла и рокерка и металка и турбофолкерка :pos:
И штиклите. Има разни модели, ама штикла како штикла, поим за елеганција.

V304145.jpg

Little-Black-Dress.jpg

black-dress-opening-board.png

LBD-500x375.jpg

94567_in_l.jpg

:vozbud: каде ли би нашол некој вакви ?????????
и општо не само овој модел... каде има добри машки .. тако звани Skinny Jeans ??

епа купуваш стандард панталони и после идеш на шнајдер ти ги стеснуваат и терај

епа купуваш стандард панталони и после идеш на шнајдер ти ги стеснуваат и терај

Праам така али увек ми е ШУБЕ да не ми ги сјебе панталоните ... а нови се :)
сепак е друго коа ке го купиш ново и си задоволен такво какво што е од продавница :)

Праам така али увек ми е ШУБЕ да не ми ги сјебе панталоните ... а нови се :)
сепак е друго коа ке го купиш ново и си задоволен такво какво што е од продавница :)

Не бе какво сјебување, ја дома имам машина па сам си ги стеснувам како што ми одговара не е тоа некоја филозофија у спојување микроконтролери и интегрални кола па да му ја мислиш многу...

Добро искомбинирани парчиња на облека од ретро стил на DIESEL
Креативноста на уметницте од Западниот Брег, слободниот дух на рокенрол фестивалите и сончевите пејзажи на Калифорнија заедно имаат големо влијание врз новата Diesel Black Gold колекција дизајнирана од Софија Кокосалаки.
Парчињата изгледаат рачно изработени, како сошиени и украсени од оние кои ги носат. Боите се меки и дифузни: бледо розеви, сиви и жолто-кафени. Длабоко вграден во ДНК на Diesel, присутен е изгледот на старомодност сугерирајќи дека парчињата се носени и сакани многу години. Влијанието на рокенролот додава нота на сексипил. Рачно насликаните пустински пејзажи и формите на кактуси присутни на накитот, чантите или чевлите – прават да се чувствувате како да сте во Калифорнија.
Колекцијата е флуидна и современа, сепак со мала доза на носталгија.
Како додаток е и употребата на украсни елементи кои ги евоцираат занаетчиските вештини на американците староседелци (индијанци). Рачно-шиените украси ја пренесуваат традицијата во модерниот свет.
Кај нас во Македонија за жал многу работи недостасуваат од светот на модата и ретки се местата каде што можеме да најдеме добри работи за поволна цена, едно од тие места што вреди да се посети е бутикот аутлет до зградата на европската унија спроти нлб банката,имат и своја веб страница на која може да се погледнат некои од работите http://brandsoutlet.mk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom