Што никогаш нема да излезе од мода?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Фармерките од секогаш биле модерни и секогаш ќе бидат, јас никогаш не би се откажала од нив.
Маички со натписи
Чевли со високи потпетици
Стартки
Црната и белата боја на облеката

...
Како што се враќа модата, гледам дека истата облека што ја носела мајка ми пред 20 години и денес со мали корекции и нови детали може да биде ИН. (На пример денес по бутиците може да се најдат капути или чевли со буквално исти дизајни и бои како што тоа биле пред 20-30 години)

Тотално се согласувам.Никогаш не би се откажала од нив.
Како што кажа, тоа шо било ИН пред 20 години денес го доживува својот come back со ситни иновации и детали, на некој начин се прави спој со стилот и начинот на облекување што преовладува денес.Би ја додала и кожната јакна која откако паметам за себе е хит и мое најомилено парче кое може успешно да се вклопи во сите комбинации.

Креонот, фармерките, парфемите, накитот...

farmerki, crna i bela boja, patiki i stikli

farmerki, crna i bela boja, patiki i stikli
Не би се сложил за последново , тие сега се во мода. Порано се користеле само од страна на (суптилно кажано) „продавачките на сопственото тело“ и кај машките (Наполеон Бонапарта, Луј 14 , Балетаните во тој период ). А за во иднина , не сме сигурни.

Не би се сложил за последново , тие сега се во мода. Порано се користеле само од страна на (суптилно кажано) „продавачките на сопственото тело“ и кај машките (Наполеон Бонапарта, Луј 14 , Балетаните во тој период ). А за во иднина , не сме сигурни.

zboruvame za nesto so vleglo na moda, no nema da izleze nikogas. DA stiklite ne gi nosele porano, no ne gi nosele ni patikite, farmerkite i uste 99% od nestata nabrojani vo prethodnite postovi

zboruvame za nesto so vleglo na moda, no nema da izleze nikogas. DA stiklite ne gi nosele porano, no ne gi nosele ni patikite, farmerkite i uste 99% od nestata nabrojani vo prethodnite postovi

Старките ги носеле од пред цел еден век (1908) , и фармерките се од пред 60 години(1948/1950) , меѓутоа штиклите само во последниве 10 години се влезени во мода,тие од секогаш биле дискутабилни , а поради анатомските дефекти (болки во нозете , искривување на `рбетот ) експертите сметаат дека брзо ќе излезат од модниот свет . Тие влегувале и излегувале од мода повеќе пати поради истите причини во последниве 60 години.

Старките и фармерките. Старки не оти носам, ама знам дека никогаш нема да излезат од мода.

Накитот, Фармерките, Шминката, Балетанките...

старките и фармерките

Очила за сонце.

Фармерки дефинитивно секогаш ќе бидат во мода и апостолки

Наочари,капа и фармерки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom