burn84
Говорете Македонски
Богами...шуба рецензија.Митко за ПРЕТСЕДАТЕЛ. :bekrija:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Богами...шуба рецензија.Митко за ПРЕТСЕДАТЕЛ. :bekrija:
Зошто би било нелегално? Тие што го продаваат тука не го крадат од Америка. geez.Ne bre ozbilno! Leagalno da go zejs
Ја прочитав цела тема и се изначудив баш да ви кажам. Еве ви еден едноставен одговор на сите заблуди што ги имате:
На i-phone МОЖЕ ДА СТАВИТЕ, ДА ИМАТЕ, ДА КОРИСТИТЕ СЕ (ПОТЕНЦИРАМ СВЕ) ШТО НЕКОГАШ Е ВИДЕНО И ИЗМИСЛЕНО ЗА МОБИНА ТЕЛЕФОНИЈА. Се што ви треба е само да најдете епл или мекинтош компјутер поврзан со интернет. Ви го зборам ова од искуство и плус што имам многу ај-фони и никој не се пожалил досега.
п.с. ако некој сака да купи декодиран ај-фон нека пише.
Има MMS, иако никогаш не би користел MMS... Користам SMS или E-mail. E-mail клиентите на iPhone се попрегледни и полесни за користење од било кој друг телефон. И како тоа "кога ќе направиш конекција да ми се јавиш"? Ако не знаеш да направиш конекција, навистина не ти е потребен iPhone, зошто за 90% од функциите на телефонот е потребен интернет.Drugar jas imav iPhone i go prodadov za dve nedeli,telefonot svarno ne go biva.
Nemas MMS t.e. ima programce ama koga ke napravis konekcija da mi se javis.
Глуп начин? По просто не може да биде...na mnogu glup nacin se stavaat muzikite t.e. moze na dva nacini.
Глупава работа е да не видиш дека постои опција преку која може да избереш дали телефонот треба да ти се синхронизира секојпат кога е поврзан со iTunes или не. Едноставно ја отштиклируваш опцијата 'Синхронизирај го телефонот со iTunes секое конектирање' и готово.Isto taka glupava rabota e sto mora nonstop da se sinhronizira so pc koga ke go aktiviras iTunes,e sega ako si ja izbrisal pesnata ili slikata od pc pri sinhroniziranjeto ke ti se izbrise i od telefonot....
OS Mac X mobile e одличен OS. Башка, се апгрејдува полесно од било кој друг OS.OS mu e golemo sranje.
Па тропање од неукост. Има и WiFi и GPRS интернет.GPRS nema ima samo WiFi.
ОМГ... поквалитетен звук немам слушнато од телефон до сега.Zvucneceto sto mu e za zvononje e tivko kako slusilici duri slusalicite se poglasni i samo malce popustiigo odma ke pocna da izoblicuva.
Недај боже некој да побарал помош од тебе, сигурно до сеа го фрлил телефонотAko sakas pomos za 1.1.2 firmware kazi da ti pomognam posto znam da go dekodiram...
Блутутот се отклучува, може да се праќа и да ти праќаат. Апликации има и за деца и за возрасни, за програмери, за бизнисмени... Има секакви апликации. Побогу, има PHP и MySQL да инсталираш. Има OpenSSH, има месинџери, YouTube, има уште 5345 апликации кои може да се инсталираат. Затоа што е MAC OS X платформа, може да се вози речиси секоја апликација која може да се користи и на Mac.Blututot mu e samo za slusalici nemozes da prakas nitu pak da ti prakaat bilo sto...
A na iPhonot tie sto se instaliraat app. se igracki za deca i igrite i app...
Edibstvenata dobra rabota na iPhonot e senzorot za slikite koga ke go vrtis i sto ima mnogu dobar touch i moze da se kaze ima dobra faca ama samo sto e malce golem.
Незнам, мене ми е сосема во редe sea acid ne dupi i ti zvucnikot e tinje...da ne se lazeme... i jas koristam iphone i mozebi svarno vadi cist zvuk ama e mn tivok...... a za se drugo si u pravo....
Тачно, нема блиц. Ниту автофокус. Али не можеш да имаш сеAcid,еве ти од прва рака ни кажа за блутутот дека нема проблеми...
Но како и да е,не го земам единствено заради камерата,ниту блиц,ниту автофокус.
А како го тестираше? Отвараше и затвараше Photos и вклучуваше и исклучуваше камера?За се друго немам замерки,освен тоа дека дури и кога го тестирав кај Некро,за 5 мин ми здосади![]()