Буковец
www.KETERING.com.mk
Инаку и официјално (ненамерно) е проверен од моја страна како реагира закопан односно влечен на снег 10 мин....работи без проблем. Во Маврово на скијање се влечеше по снег цел галички 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
• Песни како ринг-тонови
• Игри
• Флеш поддршка
• Instant Messaging
• MMS
• Снимање на видео
• Препознавање на глас
• Wireless Bluetooth Stereo Streaming (A2DP)
• 3G (EV-DO/HSDPA)
• GPS
• Вистинска тастатура
• Подвижна батерија (Има фиксна)
• Нема можност за надградба на меморијата
Би го купиле? Јас :nenene:
igri i instant messenger - ima
a nema moznost da gi vidis telefonskite broevi od sim kartickata ( i da gi prefrlis na telefonot ),
i so nisto zivo ne se vrzuva preku bluetooth
pozdrav
ја сакав да купам, ама пошто брачед ми у УСА он си купил па ме премисли...е сеа вака...рингтонови викаш и тоа песни...АЈ ТЈУНС вика...платеш си, купеш песна...и нема проблем, имаш ја како ринг тон! мислам дека кажа исто и за игрите,а за видео батка...шо знам,да не е премногу шо барат за се да платеш?...ногу е фенси телефонот на изглед, ама најверојатно не го биваПесни како ринг-тонови - ИМА! (дојди увери се ако не ти се верува)
Игри - Има колку сакаш! Доунлодирај си и стај си ги (или преку вајрлес).
5сек. на Триал верзијата, а на платената од (19 долари) неограничено. Снима со 30fps.
ја сакав да купам, ама пошто брачед ми у УСА он си купил па ме премисли...е сеа вака...рингтонови викаш и тоа песни...АЈ ТЈУНС вика...платеш си, купеш песна...и нема проблем, имаш ја како ринг тон! мислам дека кажа исто и за игрите,а за видео батка...шо знам,да не е премногу шо барат за се да платеш?...ногу е фенси телефонот на изглед, ама најверојатно не го бива![]()
I mobilniot e proglasen za najgolema utka za 2007 god. toa mozete samite da go proverite,samo kaj nas sto mu lupaat ceni a ne vredi ni pola od toa...
Pozz
Za tie sto imaat iPhone ne instalirajte sekakvi app. zasto ima mnogu virusi...
Mene ednas mi gi snema brojkite za vrtenje i nemozev da vrtam....
I ako go dekodirate nemojte poveke od 5 pati so Anysim,zasto ako 5 pati go iskoristite AnySim telefonot ke vi se zakluci zauvek....
Ako slucajno fatite virus samo napravete mu Jailbreakme.
Pozz i so sreka.
Eve stranica za da vidisКаде тоа е прогласен за најголема утка? Може да добијам линк? Погледни ја продажбата на телефонот и огромниот пораст на акциите на Apple.
Сум инсталирала многу апликации и до сега не сум сретнала вирус.. Хмм...
Ako imam 1.0.2 firmware i ke nemam muka so iBrickr.A iBrickr ne raboti kako sto treba na 1.1.2.....Inaku bolji opcija ti e Jailbreakme.Аха, дека Вистата е најлоша за 2007? iPhone-от е само спомнат, не е ни рангиран, само нафрлено е како неиздржана информација. Бог само знае од кај си инсталирал апликации и какви, а вируси од непроверени страни не е ништо ново. Инсталирај iBrickr и мука ќе немаш
Се заебаваш нешто или?:pos2:Кај имат ипхоне во ЕВРОПАВА????? Швајцарија имат???