*princess*
..SiMpLy GorGeOuS..
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 747
- Поени од реакции
- 21
Vo denesno vreme e tesko da se ostane normalen!!!
:helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е тоа што нас не дефинира како нормални, кои се тие граници, како знаеме дека сме нормални (кој/што е репер за нормалност)...
кој знае нека пишува баш ме интересираат одговори на оваа тема.
Си било едно кралство, со добар крал и сите си живееле среќно. Арно ама, во кралството имало волшебник кој многу сакал да биде sultan instead of the sultan и он турил у бунарот магична напивка од која се полудувало. Така, бидејќи тој бунар сите го користеле, сите се напиле од напивката и полуделе, освен кралот кој, сомневајќи се во лојалноста на волшебникот, не се напил од водата. Ден два потоа, сите сфатиле дека нивниот мил крал полудел и го бапнале во лудница.
Знам дека сум нормален бидејќи понекогаш се прашувам дали сум луд.
Комформист.Normalno e izgleda se sto ti nametnuva drustvoto i opsestvoto i nie kako edinki bi trebalo da se naviknuvame na toa i adaptirame a ne opsestvoto na nas .Izgleda taka e najispravno.
Да,најкомфорно е да бидеш конформист
Што не` прави нормални?Да знаеш дека и тебе те чешаат гениталиите понекогаш или ти се крева наутро и покрај сите напори да се издвоиш од ''простата маса на луѓе'' која го предизвикува тоа чешање. Тоа е нормалносе друго е под прашалник
![]()
Најпрвин, и да е човек конформист, како нешто погрдно, и да го прави тоа нормален, не знам зошто треба да биде тоа погрешно или лошо. Секој одбира начин на функционирање кое го прави среќен. Не му се мешај, и сите сме среќни и задоволни.Razorblade Kiss напиша:конформисти-лесно приспособливи луѓе, што одат по линијата на послабиот отпор,тоа е ист производ во различно пакување,само цената можеби варира.