Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Дека физичката убавина е сосема небитна, материјалните работи исто така....и да не изневерувам никогаш

...Дека не треба да влегувам во врска со некој се додека не бидам сигурна 101% дека сакам да бидам со него, врски ради реда не ми требаат....има уштееееехехееее

Да внимавам. Тоа што нема да ме убие само ме прави посилен. Или не? Којзнае....

Од последната врска научив дека треба да го почнам многу порано денот,од тоа мое станување кај 15-16. Го применив тоа и стварно е многу поразлично кога ќе станеш рано и кога ќе си ги фатиш обврските со ред. Сега ми е многу полесно и станувањето за фах.

На емоционална подлога и некоја полу-константност во одредени сегменти во животот.Задржав и неколку малечки делчиња од сложувалката кои што навистина ми се допаднаа.
Не излегувам од врска ако не научам доволно од неа или барем не извлечам квалитетни конци од клопчето.:toe:

Јас..дека ако го нема она што го викаме хемија, всушност нема ништо.

Nauciv deka bez razlika dali ke si u vrska nikogas ne treba da go zapostavis drustvoto,
jas taka ednas se izgorev zagubiv drugarki i drugarki zaradi nego ..:zid:
a i da ne izbrzuvam ..

дека мажите со курот праат и со курот жалат.не биди сосема искрена,зачувај си нешто за себе.

Апсолутно ништо...Освен: никогаш не му кажувај на најбољи другар дека го сакаш многу, пошто тоа некогаш може погрешно да биде сфатено од страна на бојфрендот..:)

Nauciv deka bez razlika dali ke si u vrska nikogas ne treba da go zapostavis drustvoto,
jas taka ednas se izgorev zagubiv drugarki i drugarki zaradi nego ..:zid:
a i da ne izbrzuvam ..

Дека спротивностите стварно се привлекуваат :)

исто и кај мене....шо и да правеш женска/дечко ке мине..... али другарите остануват...за малце ке се изгорев (имав среќа)....така да поука за сите безразлика колку ја/го сакате не е вредна/ен за да си запоставете другарите и другарките !!!

Дека не треба да му се верва на никој!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom