Што научивте од последната врска во која бевте?

Б

БејбиГрл

Гостин
Дека физичката убавина е сосема небитна, материјалните работи исто така....и да не изневерувам никогаш

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
...Дека не треба да влегувам во врска со некој се додека не бидам сигурна 101% дека сакам да бидам со него, врски ради реда не ми требаат....има уштееееехехееее

Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Да внимавам. Тоа што нема да ме убие само ме прави посилен. Или не? Којзнае....

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Од последната врска научив дека треба да го почнам многу порано денот,од тоа мое станување кај 15-16. Го применив тоа и стварно е многу поразлично кога ќе станеш рано и кога ќе си ги фатиш обврските со ред. Сега ми е многу полесно и станувањето за фах.

С

Сатори

Гостин
На емоционална подлога и некоја полу-константност во одредени сегменти во животот.Задржав и неколку малечки делчиња од сложувалката кои што навистина ми се допаднаа.
Не излегувам од врска ако не научам доволно од неа или барем не извлечам квалитетни конци од клопчето.:toe:

D

Daftie

Гостин
Јас..дека ако го нема она што го викаме хемија, всушност нема ништо.

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Nauciv deka bez razlika dali ke si u vrska nikogas ne treba da go zapostavis drustvoto,
jas taka ednas se izgorev zagubiv drugarki i drugarki zaradi nego ..:zid:
a i da ne izbrzuvam ..

Член од
30 септември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
дека мажите со курот праат и со курот жалат.не биди сосема искрена,зачувај си нешто за себе.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Апсолутно ништо...Освен: никогаш не му кажувај на најбољи другар дека го сакаш многу, пошто тоа некогаш може погрешно да биде сфатено од страна на бојфрендот..:)

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Nauciv deka bez razlika dali ke si u vrska nikogas ne treba da go zapostavis drustvoto,
jas taka ednas se izgorev zagubiv drugarki i drugarki zaradi nego ..:zid:
a i da ne izbrzuvam ..
Дека спротивностите стварно се привлекуваат :)

исто и кај мене....шо и да правеш женска/дечко ке мине..... али другарите остануват...за малце ке се изгорев (имав среќа)....така да поука за сите безразлика колку ја/го сакате не е вредна/ен за да си запоставете другарите и другарките !!!

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Дека не треба да му се верва на никој!

Kajgana Shop

На врв Bottom