Што научивте од последната врска во која бевте?

• Креатор на темата Креатор на темата кики
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха од последнава "врска" излегов само повреден..Значи сите викаа дека јас ќе ја заебам а обратното се деси.. Се угодував, бев нежен и сите тие ствари али не и се прави ќефот ли што е... Затоа решив да не мавам рецка на женски веќе.. Знам дека можда е лоша одлука дека вистинската може да помине али мн сум лут... Иначе сеа сум тазе член баш заради овој топик и ќе доаѓам редовно.. Полесно ми е сеа одкако се искажав

Другар ти богат ти ја дава скапата кола на чување и возење ама со пазење дур он не е во државата и не знае кога ќе се врати. Може утре, може (а многу ретко) и нема да се врати. Затоа вози и уживај, ама секое сабајле особено после добра ноќ вожња може некој да ти дојде на врата и да ти каже-брат кључевите. Тоа уствари уште од првата беше.

Дека љубовта навистина е слепа или да кажам те заслепува :wink:

многу работи кои за жал уште не можам да ги прифатам целосно, ама кај и да е ке биде.
најважно сфатив дека никогаш не треба да сакаш со цело срце и да си искрен уште поважно никогаш не треба да го слушаш тој што го сакаш и да се надеваш на подобро утре кога нема да има такво нешто ( ако нешто не чини, не може да се поправи) . научив и никогаш да не верувам на солзите што ке ги пушти пред мене затоа што се лажни и на крајот дека никој никогаш нема да те сака како што заслужуваш, па затоа е подобро да се заштитиш и да се однесуваш ладно кон сите.
затоа сега за сега мислам дека поради одвратноста што ја чувствувам од сето набројано, добро ми доага одмор.

колку и да не верувам..никад више со близнак у хороскоп.

Што научив?

Па да решавам равенки со повеќе непознати, се околу логиката, егоцинтризмот како појава/состојба, се околу кардиоваскуларните болести...

ништо......

Научив, од другите, дека била врска ... а јас цело време појма немав дека сум во врска

дека научив да сакам вистински

дека не треба да се депримирам за безначајни личности.

дека и после се па огреа сонце.
дека среќата доаѓа од мене самата.

Со деца да си немаш работа :salut:

deka kolku poveke ja tretiras zenata ko stoka tolku poveke te saka

Дека не е убаво да се изневери партнерот ..да требаше да се случи за да го сфатам тоа и секогаш да си кажуваш што мислиш и колку можеш да пружиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom