Што музика се врти кај вас по дома?

Што музика пуштате по дома??

• Метал

Гласови: 81 26,6%
  • Рок

Гласови: 137 44,9%
  • Екс ЈУ

Гласови: 51 16,7%
  • Класика

Гласови: 26 8,5%
  • Рап

Гласови: 61 20,0%
  • Панк

Гласови: 34 11,1%
  • Џез

Гласови: 31 10,2%
  • Блус

Гласови: 27 8,9%
  • Поп

Гласови: 65 21,3%
  • Турбофолк

Гласови: 17 5,6%
  • Реге

Гласови: 31 10,2%
  • Народно

Гласови: 22 7,2%
  • Техно

Гласови: 43 14,1%
  • Транс

Гласови: 50 16,4%
  • Хаус

Гласови: 54 17,7%

• Вкупно гласачи
    305
Лично јас слушам метал, ама бидејќи не живеам сам гласав за Рок пошто тоа е НЗС меѓу мене и оние кој живеат со мене...

Абе затоа имаш право на повеќе избори затоа така направив да можеш да одбериш повеќе видови

Личен мој избор е рок, и со таква музика ми е полн winamp от :party3: а може и македонски забавни.

Све и свашта. Ама буквално. И рок, и поп, и македонско и екс ју поп песни, и понекоја метал песна, и некоја техно/транс( се извинувам,ама ич не ги распознавам,исти ми се сите.:icon_lol:) и рап...

Си имам плејлиста каде што ми се ставени моментално најубавите песни и хитови. А во нив е хаос, секаков музички жанр има. Секаков.

slusham metal po doma rechisi vo tekot na celiot den,ima nekogash momenti koga sakam na play listata da imam pushteno i dzez,i klasika...chat pat Andrea Bocelli,Deuter-sea and silence,oliver shanti :) i rock... toa ke najdete kaj mene vo folderot muzik:pipi:

Па последно време постојано слушам блуз пошо едноставно ми одговара музиката. Иначе рок слушам многу(тука спаѓаат и екс ју групи), а Jazz слушам во главно кога учам или пред спиење ме релаксира

скоро се од електронска музика и скоро се шо има електрични гитари.... такада да не почнам да калкулирам се подразибра

Па...

90% од времето е транс, прогресив/аплифтинг/нео/вокал/псај-многу ретко, а скоро никогаш хардстајл, оти одма од доле се качуват да ми кажат да намалам (145+ bmp, многу им било hard :) ). Трансот го слушам при секакви ситуации, можам да најдам транс кој ке ми накачи адреналинот, кој ке ме смири, кој ке ме расплачи :kesa: , and other stuff... :)

7% Слушам хаус, кога ке има некои гости на кои не им се слуше транс, па да намалам малку ритамот, или зависи од траките, има добри. :)

3% ТеКно, кога треба да излезам од дома, да ме фати малку еуфорија... :)

(процентите се така дадени :p)

У дневна се врти рок и екс ју (тоа моите слушаат), а кај мене у соба техно, транс, техно и понекад метал.
Али у глобала ми вртат миксчиња транс и хаус :)

Се слушам..од македонски изворни преку R&B, House :party3:, do Rock&Roll ...:pos2::pos2:
Заспивам со одбрана музика во посебен фолдер ЗА СПИЕЊЕ, се разбудувам со dance:music2: , и понатаму зависи од расположение.:music5:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom