Што музика се врти кај вас по дома?

Што музика пуштате по дома??

• Метал

Гласови: 81 26,6%
  • Рок

Гласови: 137 44,9%
  • Екс ЈУ

Гласови: 51 16,7%
  • Класика

Гласови: 26 8,5%
  • Рап

Гласови: 61 20,0%
  • Панк

Гласови: 34 11,1%
  • Џез

Гласови: 31 10,2%
  • Блус

Гласови: 27 8,9%
  • Поп

Гласови: 65 21,3%
  • Турбофолк

Гласови: 17 5,6%
  • Реге

Гласови: 31 10,2%
  • Народно

Гласови: 22 7,2%
  • Техно

Гласови: 43 14,1%
  • Транс

Гласови: 50 16,4%
  • Хаус

Гласови: 54 17,7%

• Вкупно гласачи
    305
Реге, транс, рок, рап малце, латино, поп чат пат, екс ју нешо, ретро хитови шознам шо жанр се таму ..... и МЕТАЛ \m/

Реге, транс, рок, рап малце, латино, поп чат пат, екс ју нешо, ретро хитови шознам шо жанр се таму ..... и МЕТАЛ \m/

Разбираме и со мали букви, фала.

Кај мене буквално се, од екс-ју музиките на моите, до гитарските музики на сестра ми, до соул, џезот, блузот, регето и рапот кај мене.

Секаква музика слушам ,највеќе зависи од расположението.

Јас по дома обично пуштам по нешто народно...ама мајка ми изводи по малку така да пуштам грајндкор

[zEUs];2012138 напиша:
Рок, Метал и Екс ју :)

ја го слушам истото.
иначе кога слушаат другите по дома поарно да не ви кажувам што слушаат.

Најмногу си пуштам рок, панк, а може понекогаш да се слушне и хаус и транс.:music3::icon_lol:

najveke thrash speed metal i street punk, crust punk...toa slusam odamna i seuste.

Рап, реге и транс.. Мајка ми не пушта музика низ дома не ни слуша нешо посебно.. А ја тоа слушам.. Добро и некад екс ју ама заборајв да гласам и за тоа.. Поретко е тоа плус
А зошто?
Рап слушам.. Со реге се кулира.. А трансче сеа почнав чат пат.. Идам по журки не иде да незнам што да очекувам.. Али се знае.. Псај или гоа..

Од све по малце не распределуем зависи од расположението шо ќе ми дојде да слушам.Најчесто Рок знам да зафатим песне,некад треш малце све у зависност од расположење ама најмногу Метал!

1. Метал слушам скоро цел ден, без разлика од расположението.
2. Класика и џез слушам обично пред/за време на спиење
3. Рок и блуз слушам чат-пат кога сакам да се потсеќам на старите времиња

Метал скоро цело време, некад рок, олдскул рап и стари забавни нумери од типот на Студени Нозе.:)

Брат ми слуша техно,транс,, јас слиушам стари југословенски...

ма све може да се најде само треба да се знае кај да се побара :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom