Што му фали на Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Скопјани, што мислите? Му фали на Скопје метро, трамваи, шинобуси?

дефинитивно ноќен живот

Uste eden zemjotres kao u 63-ta. Reset i sve od ponovo.
Skopje e sranje

Ko prezivi, pricace

AntiHrist напиша:
Skopje e sranje

Ko prezivi, pricace

у бе упм(природно математички)да идеш супер е скопје

DANTE напиша:
NA SKOPJEVO MU TREBAAT POVEKE DISKOTEKI MNOGU E LOS NOKNIOT ZIVOT
ти чоек не си добар ако на скопје му фалат дискотеки со да кажат другите градови што имааат по еднА

awe super e skopje...bas si go sakam kakvo sto e...ako nesto fali toa e bolje narod i se kje bide ko sto treba...

да бе ногу кул град е Скопје. имам одено често , имам и роднини и тетки и разни глупости ама у Струмица нокниот живот е најдобар па признаејте си :)

AntiHrist напиша:
Skopje e sranje

Ko prezivi, pricace

:lud: :lud: :lud: :lud: a da ne ti e krivo so Skopje e porazvieno od tvojot grat zaso ova taka mi izgleda.Da kazes deka e sranje ok ama da ni pozelis zemjotres kako u 63 bas i ne e na arno

Да не бидам негативен. Ама што не му фали.
Ке рече некој метропола. Ако е метропола по тоа што има милион жители секоја чест.
Нема пат да влезеш во градот !!! Многу битна работа. Дур да дојдеш до центар да ти се смачи животот.
Му фатал трамваи, и едно метро- ама тоа може и да причека со оглед на економската состојба.
Му фалат манифестации. Да сум градоначалник, би правел паради во Скопје. Во чест на Александар Македонски. Би градел споменици.
Би направил Театар. Зошто МНТ е катастрофа.
Би го средил вардар, и би поставил бродчиња во центар. Би го продолжил плоштадот и да другата страна на вардар. Би извршил етничко чистење од другата страна на вардар- што е жалосно. Инаку ке попадне тој дел на скопје засекогаш....
И уште ред други работи...

FortunE напиша:
Скопјани, што мислите? Му фали на Скопје метро, трамваи, шинобуси?

Се согласувам наполно

AntiHrist напиша:
Skopje e sranje

Ko prezivi, pricace

По земјотресот. Скопје бил проектиран до кензо танга. и имало многу добра проекција, со ѕидови кои го делат градот... Не знам точно не ме фаќајте за збор. Но овие мајмуниве како што ја уништија државата така и градот...

Macedalien напиша:
На Скопје не му фали ништо друго освен цивилизирани граѓани.

И тука се согласувам. Што дека ако ни изградат метро. Ке го расипеме, убаво рече Слеш еднаш на едно место. Ке фрли некој 100 евра под шини ке скокне некој ке се убие. Се чкртаме, кај што треба и не треба...

Еден асален стадион му фали

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom