Што му фали на Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Po konkretno mislam, na cairski kazano, doshljacite..... ni go uzurpiraa gradot i se pravat gragani...abe sto da ti kazam.... a prasaj go od kade e.... e od takvi ashlaci, sto se k**chat i niz Ohrid, Bitola itn itn ..... zatoa ohrigani i bitolcani ne ne sakaat.... imam eden prijatel, od Kicevo ima poteklo i do den denes zboruva na dijalekt od tamu... i koga ke go prasas od kade e ...abe se pravi najgolem skopjanec i zgora na se kazuva deka e roden vo karpos i toa go pravelo skopljanac :) Stari, pravi skopjani se znae ....Cair, Evrejsko maalo, Prolet, Micurin , Pajko Maalo i Kisela Voda .... ako imaa debarmaalcani neka ne se ljutat, ama taa e vistinata :)

efe ja sum dojdenec i sho ke napraite sea ke me izbrkate od skopje niti imam poteklo od skopje niti nisho moite doshle u sk da uchat fax i me napraile i sea sho kako be taka zborite

Police напиша:
Ти си ама не се прави мангуп кога ке одиш на гости у село. хехе
epa sea jebiga ne sum od sello belgrad i podgorica :wink: :pos:

Па не се прави и таму фраер ќе не мразат и таму, нејќам ко ќе одам таму на гости да колнат по Скопјани.

Police напиша:
Па не се прави и таму фраер ќе не мразат и таму, нејќам ко ќе одам таму на гости да колнат по Скопјани.
ne we pa ti :pos: :pos: me iznasmea ne se praam tamu fraer ja vishe sum fraer tamu :pos:

Francuski zet pa da se orodime pa da ne zemat u EU,ete toa mu fali na Skopje.

Abe ne mora pred vrata da se parkiram ama sigurno nema da se parkiram vo gjorce pa da idam do doma so avtobus!? Kaj mene parkingot od 9:00 pa do 21:00 e tarapana! Mesto ako najdes odma izlagaj pred kola i otvaraj sampanjot!!!!!!! Treba barem tie sto si ziveat tuka da mozat da si se parkiraat a drugite kaj ke najdat!

јас сум прв од кајганџиите што бил во тој клуб!

Mu fali KroKodiL na tocak so poShni trkala.. :pos:

Da ne go e*av muabetot... ?

Ne seriozno Skopje si e Skopje polojna drzava e tamu... Se e tamu, ima se i seshto za razlika od Bitola, Skopje e 25 godini ponapreden.. I nikogas nema da go "stignime"

Одговор

BusHav напиша:
Abe ne mora pred vrata da se parkiram ama sigurno nema da se parkiram vo gjorce pa da idam do doma so avtobus!? Kaj mene parkingot od 9:00 pa do 21:00 e tarapana! Mesto ako najdes odma izlagaj pred kola i otvaraj sampanjot!!!!!!! Treba barem tie sto si ziveat tuka da mozat da si se parkiraat a drugite kaj ke najdat!
Батка па не го тупи и напиши си барање зами потписи од твојте комшии со исти проблем и оду во општина и зали се секој ден ако треба (единствен демократски начин да оствариш нешто, ако не земи калаш и испотепај све таму од бирократија, па ќе те славиме како херој зашто потоа никој нема да се осмали да не почитува граѓанин).:wink:

Пробај како што ти советувам и не кукај многу.

И јас се нервирам кога нема кај да паркирам ама не кукам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom