Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
да е тмурно времето или до мене да имам негативци:vozbud:

Намќори, кои се надувани по цел ден...

Лошо време, да ми здрват кец у школо, и дома некој ако ме изнервира..

Ако некој ми ги поремети испланираните работи.На пример сме се договориле во толку и толку на кафе или нешто да прајме и да заборај или во последен момент да откажи.

Нуклеарна војна може скроз да ми го расипе денот. :jaj:

Во последно време, ништо не мојт да ми го расипит денот како добро карање од 6 сабајле на растроеното семејство в комшии.

Кога мајсторите во комшилук што градат зграда ќе почнат порано да работат уште од 5 саат,

Општо или моментално?
Ај бидејќи не знам, ќе пишам за двете.

Моментално: да ми се заебат плановите, да се разболам или сл. и да не отидам за 10 дена на одмор, или во друг случај, да не може една драга личност да дојде.

Општо: да исчезне од мојот живот, да ми се појават бемки од сонцето, акни и што уште не... да се здебелам, да не можеме да излеземе на неговиот роденден... и уште милион слични глупости. :icon_lol:

П.С. Од ова општово нештата кои ги набројав можат да ми го уништат животот, а не денот... така да, се извинувам ако мојот пост не припаѓа тука. :pos:

Кога некој чекам пред зграда, а 100 пати ке му кажам да не касне.
Тогаш ми пука филм, и се пага у вода..

Koa ke naletam na mila devojka i koa ke pocnam da ja smekam i vo momentot koa ke se nasmee taa da nema zabi!...

Главоболка, колоквиум, карање со дечко ми ушее од кревет не станат и сл.

Глуп телефонски разговор од рано насабајле и ОП глеаш цел ден наопаку..
И ќе ме праша некој зашто мразам да зборувам на телефон..

Денот можат да ми го расипат челзи, арсенал и реал.
Исто така и официјална потврда дека Роналдо потпишал за Реал (ова повеќе е за во вицови) :)

комшии кои се праат Џекови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom