Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Разни ситници мо0жат да ми го расипат денот.Како на пример:ако одсабајле немам цигари,мајка ми ми го утне кафето(слабо го прави) и ако ми се олади кафето(што често ми се случува додека проверам мејл).А да и многу муабети уште рано одсабајле(без разлика кога станувам),сакам тишина.

~*~

Во последно време мобилниот онака стандард ми го расипува денот ... ааа ... да и компјутерот и телевизорот.
Секунда ... па мене се ми го расипува денот.:luta:

Пффф ... 10 е ... има уште 21 ден!:retard:

мене може да ми го расипе денот уште од сабалје да видам намуртена фаца или пак да ме изнервира некој

Уфф...ако некој ми откаже во последен момент нешто(обично насабајле ми се дешава), а ја сум станала еден саат порано за да се спремам на време...ауу...од такт ме вади!
Исто така некој ако постојано зборува иако сум го замолила да престане барем на кратко, па потоа ќе се изнервира затоа што ја сум се изнервирала.:luta:

Може да ми го распи денот ако некој уште рано по рано почне да попува и исправа криви дрини.

Ништо не може да ми го расипе денот. Самата јас си го расипувам. А други ситници можат само да ме изнервираат и за десет минути да ми помине а потоа ко ништо да не било.
Ама јас затоа знам да си го уништам ептен денот. Може да се деси да станам од спиење и уште не станата од кревет да се осеќам депресивно без причина, без да се изнервирам, без ништо. Најмногу нешто што може да ми го уништи денот е сон. Ако сонувам сон кој не ми е по ќејф и готово после, отиде денот.

И најмала ситница може да ми го расипе цел ден ако се случи навечер,при крај на денот.
Инаку наутро ништо не може да ми го расипе денот,и да се изнервирам за најмала ситница,ќе ја заборавам за саат-два,а после тоа може да се деси и нешто убаво кое ќе ми го разубави денот.
Така да,денот може да ми се расипе само на крајот,другото се може да се поправи,има време цел ден :)

NISTO !!!

Vo mojov zivot ednostavno ima periodi (koi moze da traat po 2-3 dena, a mozda i mesec dena) vo koi ne mi odat nestata bas od raka.

A toa so kvarenjevo na denovite, kategoricno ne dozviluvam da mi se desi ... !!!* :wink:

Празен фрижидер кога сум ужасно гледна,
Глупави, мрчаторски муабети кога излегувам да се опуштам,
Тоа е најчесто.

Може се...и најмала ситница, зависи и од спиењето и од некој фактор плус, ама цел ден да ми расипе...нема шанса, период некој краток, повеќе не :) па сето тоа не е повредно од мене самиот на крај краева..чилл

Од сабајле да се скарам со некој.. тоа ми го расипува највише денот!:)

Моментално ако ми се скине гума на точакот, пошто планирам да одам до кај едно пријателче што живее троа подалеку и не се оди пешадија

2.Да ми се расипе кола на пола пат
1. Кавга
фаворит: да ме фати пауза на шалтер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom