Ja sum praela muabeti mng, so koj stignam, imav free time. Nacekav eden od canada, posle 2 god mi pisuvase na fb, a ne sum mu vratila ni 'a' bukvata posle prviot muabet. Od forumov ednas eden addnav, pocna da mi se ispoveda kako mnogu piel alHohol i kako cepel drva u dvor (tipov bese od struga negde, taka neso). Mi stana creepy mnogu i go blocknav

Eden imase od Danska, sexynesss bese celiot, se 'najdovme' na texas holdem so bea igrine na fb. Go izbrisav at some point of life...
Ne znam, oduvek creepy mi bilo preku net upoznavanje, edennaeden. 2 pati sum se upoznala preku net taka. Nothing special, samo so lugeto na sliki mng bolje izgledaat nego live. Pocudni se irl, nekoj normalen muabet ti prael i go gleas zgrbaveno stoi i glea u zemja sekad. Ili ne znam, smotan e. A na muabet, mislis WOW! Ova od sobiranki sum go videla.
Zatoa sve mislam deka
Sussaro e nekoj takov 'slucaj' :-D
Sea i slabo dremam na internetov, od mob vaka late at night koa ne mi se spie i aj..da vidam so ima. Ne bi se upoznala preku internet pak.
On:
Varijanta sto jas bi ja birala e da izlezete na isto mesto, vo razlicni drustva. Ova go praele moi drugarki pa taka i jas se imam steknato so prijateli. Ova e onaka naj-painless varijanta. Ako otide devojkata da se zapoznae, she likes you. Ako ne, ke cekas da ti pise. Ako ne ti pise, it's over :-(