Што мислите за запознавање на Интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Marcys_DE
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да го доуплашам малиов што ја отворил темава, ама мене една луда лезбејка, со дебел глас, две-три години ме акаше по ќерамиди со лажен профил и слики од братучед ѝ. Значи не лажела за карактер, емоции, приватни проблеми... Само што го криела полот, случајно да не ја откачам. Кога ќе се сетам, го контактираше дури и татко ми, сакала да ме изненади и да ме запроси. :pos:
Па затоа и му предложив да ја следи некое време каде се движи и какви другарки има. Сигурно ја знае како изгледа би можел лесно да дознае се за неа дали е лажен профил или тепа време со него. :D
А и ти како ја дозна?

Не сакам да го доуплашам малиов што ја отворил темава, ама мене една луда лезбејка, со дебел глас, две-три години ме акаше по ќерамиди со лажен профил и слики од братучед ѝ. Значи не лажела за карактер, емоции, приватни проблеми... Само што го криела полот, случајно да не ја откачам. Кога ќе се сетам, го контактираше дури и татко ми, сакала да ме изненади и да ме запроси. :pos:
Давај телефон од татко ти.

Па затоа и му предложив да ја следи некое време каде се движи и какви другарки има. Сигурно ја знае како изгледа би можел лесно да дознае се за неа дали е лажен профил или тепа време со него. :D
А и ти како ја дозна?

Ја издаде една нејзина бивша. Јас не се ни замарав, али човеков ако сака може да дознае сѐ за особава. Барем сега е лесно.

Давај телефон од татко ти.

Ако си праф маш, сам ќе го најдеш! :cautious:

Современо и непредвидливо е запознавањето преку интернет.Буквално на слепо,не знаеш шо те очекува.Можда ќе ти се допадне, можда не!
Ама македонецот битно ќе исхејта све живо и диво пред да размисли како би постапил да е на твое место :D

Според мене тоа што е за на интернет, таму и нека си остане.
А запознавањето во живо си е живо и не е заменливо :)

Не се слагам ни оддалеку. Колку романси успешни се родиле у последно време преку интернет запознавање...

Современо и непредвидливо е запознавањето преку интернет.Буквално на слепо,не знаеш шо те очекува.Можда ќе ти се допадне, можда не!
Ама македонецот битно ќе исхејта све живо и диво пред да размисли како би постапил да е на твое место :D

Во воведниот пост пишува две години муабет правеле плус на ФБ ја имал.
Како што ставаат денес се на ФБ ако почне да копа ќе дознае и во колку сат во ВЦ идела.
По шпионска алатка од фејбуков досега не постоела.

??
Да не треба на пеливански турнир да го победам?

Љубоф, знам дека сѐ би направил за мене.

tumblr_ltlckrTZND1qhaepto1_400.gif

Во воведниот пост пишува две години муабет правеле плус на ФБ ја имал.
Како што ставаат денес се на ФБ ако почне да копа ќе дознае и во колку сат во ВЦ идела.
По шпионска алатка од фејбуков досега не постоела.
Зависи што споделуваш на фб.

Иначе он топик
Другар, ти што сакаш да добиеш од цурава после две години муабет? Мене ми стои дека ти, ни тоа не го знаеш.

Абе оди таму запознај се,па што бидни-бидни. Јас имам позитивно искуство од ова интернет запознавање,а имам и другар кој да речеме ќарил 5-6 девојки преку интернет. Само напред, најлошото шо можи да се деси е да завршиш исецкан во некој фрижидер ама не мисли многу на тоа,за тоа треба да си малер :ROFLMAO:

Зависи што споделуваш на фб.

Па ако бидеме реални дали 5% од корисниците на ФБ воопшто знаат дека може да се подесува приватноста, а голем процент од тие 5% што знаат не се ни замараат и на крај останува некоја ептен мала бројка.

Ако прифатиш да одиш на кафе, гледај тоа да го направиш денски, навечер може ѕенцката да те силува...

Ja sum praela muabeti mng, so koj stignam, imav free time. Nacekav eden od canada, posle 2 god mi pisuvase na fb, a ne sum mu vratila ni 'a' bukvata posle prviot muabet. Od forumov ednas eden addnav, pocna da mi se ispoveda kako mnogu piel alHohol i kako cepel drva u dvor (tipov bese od struga negde, taka neso). Mi stana creepy mnogu i go blocknav :D
Eden imase od Danska, sexynesss bese celiot, se 'najdovme' na texas holdem so bea igrine na fb. Go izbrisav at some point of life...
Ne znam, oduvek creepy mi bilo preku net upoznavanje, edennaeden. 2 pati sum se upoznala preku net taka. Nothing special, samo so lugeto na sliki mng bolje izgledaat nego live. Pocudni se irl, nekoj normalen muabet ti prael i go gleas zgrbaveno stoi i glea u zemja sekad. Ili ne znam, smotan e. A na muabet, mislis WOW! Ova od sobiranki sum go videla.
Zatoa sve mislam deka Sussaro e nekoj takov 'slucaj' :-D
Sea i slabo dremam na internetov, od mob vaka late at night koa ne mi se spie i aj..da vidam so ima. Ne bi se upoznala preku internet pak.

On:
Varijanta sto jas bi ja birala e da izlezete na isto mesto, vo razlicni drustva. Ova go praele moi drugarki pa taka i jas se imam steknato so prijateli. Ova e onaka naj-painless varijanta. Ako otide devojkata da se zapoznae, she likes you. Ako ne, ke cekas da ti pise. Ako ne ti pise, it's over :-(

Абе незнам како да ти кажам се допишуваме веќе 2 години се е ок.. дури сега добив покана за онака кафе.. па незнам што да права....
А да провереш некој другар да не те ебе цели 2 години?

Не се слагам ни оддалеку. Колку романси успешни се родиле у последно време преку интернет запознавање...
Викаш...Колку романси успешни се родиле у последно време преку интернет запознавање...
Ама кажи и колку реални биле и колку траеле...
.. Добро, сепак зависи на кој колкава му е среќата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom