Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
ni imam visok ni nedostatok na kila,normalna tezina sekad imam ,ne sum imala problemi so toa .............

не сум слаба, не сум дебела. немам неко витко тело, но баш ми одговара тежината и не се жалам. задоволна сум до себе за таа стана.

Не мислам. :pipi:
Не се мерам појќе, ич не ме интересира колку тежам. :pipi:

Па никогаш не ни размислувам за мојата тежина бидејки мислам дека сум си супер и без да се мерам.Задоволен сум си со моето тело и тоа како изгледа:vozbud:

ne razmisluvam na toa i nema da razmisluvam sega za sega 64 kg 177 cm mozi i malce da se podzdebelam hee

Не мислам. :pipi:
Не се мерам појќе, ич не ме интересира колку тежам. :pipi:

Сејм хир.

Аааа готово, ми пукна филмо са, че го пукам. :nerva:
Не ме интересира, важно раат да ми е совеста оти здраво се хранам и не јадам ѓубриња.

Обично не ме интересира воопшто тежината,ама,до пред некој месец,бев многу ослабен,и ми беше бед поради тоа,ама мило ми е шо сега,во рок од три недели,сум качил 10 кила.
Многу поубаво се осекам кога знам дека сум се вратил на идеалната тежина шо сум си ја имал отсекогаш.

мојата тежина е нормална во однос на висината......слабичка сум но треба малку да повежбам за :pipi:да се затегнам и тогаш ќе бидам во топ форма.....

Sakam da stavam uste 5 kila :)

Ми треба затегнување, облинеста сум, со 5кг вишок, а инаку...добро се чувствувам во сопственото тело.

Епа си бев таман, ама едно патување во Босна, после ме затераа апсолвентски, матури и сега сум со 10тина вишок. Треба да се спортува, ама од друга страна затегаат со испити, па дипломската треба да се брани и слично. Треба да почнам со склекови/стомачни. :nesvest:

Стигнав до 85 килца и више почнува да се познава стомак. Можеби можам да се стегнам малце, инаку за слабеење не е хитна.

Мислам дека требит да си ја вратам старата тежина, не дека сум дебела ама имам фрлено малце, 2-3 килца

Не се оптоварувам многу со тежината.Мислам дека само треба да симнам 6-7 кила.

Visok :165
Tezok: 70
Status: KATASTROFA!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom