Mетар и осумдесет - девеесет и две кила ама морам да тргнам некое, секојдневно се рекреирам, трчам до манастирот Св.Илија-Струмица, ако знае некој каде е а да се стопли времето, ќе има повеќе резултати
Bev ogromna ama ne se zezam ogromna bev do pred edna godina!
Sega sum si taman da se razbereme ne sum slaba ama ne sum ni toa sto bev. Taka da sega sum zadovolna od mojata tezina i izgled!
Леле у срце ме погоди со темава, а ја цело време ја избегавам епа вака до лани бев таман имав 55 кг на висина 1.73 а сега имам 62, значи стварно мнооогу лошо се осеќам и мора да се слабее до јуни зашто ми фали уште пивски стомак:kesa::kesa::kesa::kesa:
јас мислам дека сум си супер........................висина околу.....(нискааа сум) добро не ептен:pos2: ама битно ми одговаат тежината со висината мислам онака како што е во нормала така да главно сум задоволна од тие бројки.............но од изгледот не сум баш во смисол на тоа дека треба да вежбаааааааааааам и да си бидам во топ форма
Имам малку повеќе од потребното ама работам на случајот и ќе ја доведам во ред. Не знам точно колку сум висока (над 160 цм),а имам 60 кила. Што е многу,многу е:kesa: .Татко ми ме вика *џутлаче* :uvo:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.