Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Тончи те шијам за 3 кила :pos:

Инаку ја сум 175 висок, 176-7 со се патики :pos:, и 67 кг.
Едно време пред НГ идев на билдинг, протеини нешо пиев ово оно, али сеа нишо бе, пак сум карпа. :pos:

Под хитно морам да симнам 5 кила. box:
Бејби, давај таа диетата што ја држиш. pst::pos:

Zdebelen sum 12 kila za 2 meseca:)
Vezbam fitnes u teretana, i sega mi e vo plan da staam ushe tolku:)

Pa so ogled na toa deka mn luge mi rekoa deka sum se popravila,megu koi i tatko mi i majka mi,zakluciv deka ne e na arno,pa se staiv na edna dieta sea i se molam da bide dobra zasto ke ubijam nekoj:) i se molam da oslabam 2-5kg(namerno vaka)samo od edno mesto da ne mi se simnat,arno mi e i vaka:)...suma sumarum sega ne sum zadovolna od tezinata...za 2 nedeli mozda:)

...во „благ” пораст е и ме нервира. Прво каде што се манифестира - стомакот! Од вчера почнав со склекови и стомачни вежби 30 сабајле и 30 пред спиење, ќе ги накачувам секој ден за по 5. Ако не се подобри состојбата, ќе морам да вложам напори за да го сменам начинот на исхрана (фаст фуд, буреци, симитпогачи...) :)

Imate problemi so kilaza glejte gi moite sliki i videte kako za 3 meseca oslabnav 20 kila.Si napraviv svoja dieta koj saka neka me addne i ke mu kazam se sto saka za ishrana,drugar mi ja proba vika mi go promeni zivotot.Realno sega izgledam super,neodoliv i zgora na se romanticen.Imam 85kila i sum visok negde 185 i se osekam super iako sum vegan,mozam i da vi napravam i dieta uklucena so meso.Koj saka neka prati PP i jas ke mu ja pisam.

Некои 3-4 кила треба да симнам според мене.Но еве 2 години го викам ова и никако да се средам,а 3 кила па и не се многу за губење но ете сега за сега само пуста желба.

висок сум 189 имав 115 кила благодарение на 3 месечна диета сега сум таман 85 кг

Па мислам дека сум си таман.Ни повеќе ни помалку.Никогаш не сум имала проблеми со тежината(фала богу).Не се жалам.

Јас сум 84 кила, да ги скинам тие 4 би било идеално :)
И тоа под услов тие 4 да се од кај пивскиот стомак :pos:

Супер ми е тежина, некогаш се поправам, па си ослабнам.. немам никакви комплекси во врска со неа и така.

Јас...таман си сум...малце дури и ослабев деновиве...

195cm
85kg сум моментално...инаку нормално 88kg-89...

193cm i 90kg мислам дека е таман без грам салце на мене...

Мислам дека имам убава форма така за спортско ориентиран тип каков што сум. Само мислам дека сум малку слабичок. Ама никако да се здебелам од физичките активности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom