Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
mislam deka sum taman,i si go sakam moeto telo i gradba,bidejki navreme vezbav sega nemam problem so teznina i debelina

Imam 53 kila ama spored visinata (160) mislam deka sum malce debelka, treba da si podoslabam. A inace imase na edna strana kaj so ti pokazvese koja ti e idealna tezina spored visinata ama zaborajv kako se vikase.

jas ne se zalam..od moeto telo i tezina imam 52kg a 164/5 mislam sum visoka..

Сега се мерев имам скоро 51 кило малце помалце, а висока сум 1.57-1.60 одамна се неам мерено :)...Не се жалам, али сакам тоа стомакот малце да го ослабам и такви ствари али ме мрзи:(

Задоволана сум со мојата тезина, ама сепак планирам да симанам некое килце. Имам 50 kg, а висока сум 163 cm.

Елегантно препунет :) се тешам со "маж без 100 кила не е маж" a негде 1.87 сум висок, али добро е се намалува кај и да е нема да сум веќе маж :).

p.s. за да не станете ко мене еден совет: шарска од кило за 100 денари и домашна ракија за 30, колку и да звучи ко топ понуда, не е препорачлива ако неќете да си имате сопствен појас за спасување. Особено не секој втор ден. :)

И тебе сааааааааааааам сит кафаааааааааааааааааано!!!

Dimitri напиша:
Елегантно препунет :) се тешам со "маж без 100 кила не е маж" a негде 1.87 сум висок, али добро е се намалува кај и да е нема да сум веќе маж :).

p.s. за да не станете ко мене еден совет: шарска од кило за 100 денари и домашна ракија за 30, колку и да звучи ко топ понуда, не е препорачлива ако неќете да си имате сопствен појас за спасување. Особено не секој втор ден. :)

И тебе сааааааааааааам сит кафаааааааааааааааааано!!!
:pos: Ти кореспондира со аватарот муабетов... u need help.
Ја иам спојлери. Како бре луѓе се тргаат спојлери, ама не од АуТо... :)

Викторгг напиша:
:pos: Ти кореспондира со аватарот муабетов... u need help.
Ја иам спојлери. Како бре луѓе се тргаат спојлери, ама не од АуТо... :)

Ke припазиш на јадење, ке трчаш на кеј(мал хинт, цвикера за сонце за да можеш слободно да буљаш у теткиците што трчаат или ролаат покрај тебе, не мислиш на уморот тогаш), теретана, и то. :)

works for me

е сеа ако си природно дивоградба за доградба и ни тоа не ти помага јбг :) рмбај, штеди, па иди под скалпер :)

Dimitri напиша:
Ke припазиш на јадење, ке трчаш на кеј(мал хинт, цвикера за сонце за да можеш слободно да буљаш у теткиците што трчаат или ролаат покрај тебе, не мислиш на уморот тогаш), теретана, и то. :)

works for me

е сеа ако си природно дивоградба за доградба и ни тоа не ти помага јбг :) рмбај, штеди, па иди под скалпер :)
:pos: :pos2: Не бе малку имам... ама ме дупат овие на фешн ТВ. Девојчињава на нив се угледуваат, не можам да развијам саглам домаќински пивски стомак. Комунистичката убавина искочи од мода. У наше време пивско меше поткрепен со јаки ќебапчиња беше статус... сеа... мускули, кускули... :pos:

Викторгг напиша:
:pos: :pos2: Не бе малку имам... ама ме дупат овие на фешн ТВ. Девојчињава на нив се угледуваат, не можам да развијам саглам домаќински пивски стомак. Комунистичката убавина искочи од мода. У наше време пивско меше поткрепен со јаки ќебапчиња беше статус... сеа... мускули, кускули... :pos:

Епа брат ке ги комбинираш(не дека јас сум имал посебен успех со тоа). Пивски мев не е проблем да набациш по некој мускул на тебе :) ниту пак мускулите се гаранција дека нема да ти порасне мешето(тежок деминутив). Рмбам со страиот од 12 години пошо он имаше проблеми со грбот. Он си го штедеше грбот, ја станав магаре, но си имаше тоа придобивки :) мада девојки треба да ме соблечете да ги забележите :). Ама мешето никогаш не ме напушти, верното тоа мило, а студенсткиот живот му помогна да искочи во преден план :)

Инаку на прави социјалисти не им сметаат денешниве трендови за да си го гаат меот :) види го само Ѕинго, на типот мотото му е: "градим социјализам за свој организам" :)

имам малце одвишок кај стомачето,ама искрено ич,ама ич не се замарам...порано многу повеќе се замарав,али сега не...

pa edno - 5 kilca bi idel :) nadole..ne zaradi drugo.. da se odrzi balansot na teloto :)

treba da klam nekoe kilo na musklulatura :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom