Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dimitri напиша:Елегантно препунетсе тешам со "маж без 100 кила не е маж" a негде 1.87 сум висок, али добро е се намалува кај и да е нема да сум веќе маж
.
p.s. за да не станете ко мене еден совет: шарска од кило за 100 денари и домашна ракија за 30, колку и да звучи ко топ понуда, не е препорачлива ако неќете да си имате сопствен појас за спасување. Особено не секој втор ден.![]()
И тебе сааааааааааааам сит кафаааааааааааааааааано!!!
Викторгг напиша:Ти кореспондира со аватарот муабетов... u need help.
Ја иам спојлери. Како бре луѓе се тргаат спојлери, ама не од АуТо...![]()
Dimitri напиша:Ke припазиш на јадење, ке трчаш на кеј(мал хинт, цвикера за сонце за да можеш слободно да буљаш у теткиците што трчаат или ролаат покрај тебе, не мислиш на уморот тогаш), теретана, и то.
works for me
е сеа ако си природно дивоградба за доградба и ни тоа не ти помага јбгрмбај, штеди, па иди под скалпер
![]()
Викторгг напиша::pos2: Не бе малку имам... ама ме дупат овие на фешн ТВ. Девојчињава на нив се угледуваат, не можам да развијам саглам домаќински пивски стомак. Комунистичката убавина искочи од мода. У наше време пивско меше поткрепен со јаки ќебапчиња беше статус... сеа... мускули, кускули...
![]()