Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Шо мислам?
Шо да мислам бре, ја осеќам!
Варира постојано..би ги мавнала спојлерчињава, ѕиркаат и кога треба и кога не треба!
Се регулира како и да е! Power yoga и кардио вршат работа!
И нон стоп скитам пешки!
се заебавка чат-пат ама и наоѓам крај!:pipi:

Шо мислам?
Шо да мислам бре, ја осеќам!
Варира постојано..би ги мавнала спојлерчињава, ѕиркаат и кога треба и кога не треба!:pipi:

исто :icon_lol:
и во зима редовно ми тежи газот. :icon_lol:
ама еве се спремам за диета кај и да е.... до април ќе ја почнам. инаку не сум дебела ич ама некако си осеќам гума за спасување околку половина :icon_lol:

Абе се појше и појше комплекси си набивам у врска со тежината и тоа ме курчи.. Незнам зашо али си го мрзам телото.. Ко слон се осеќам :nesum:
Сакам да сум барем 5 кг послабо ако не и појше :nesum:

имам вишок од некои 5-6 кг што сметам дека е нормално за овој период од годината посто висок сум 1.76 имам 81 кг со се алишта но летово ке се вратам на 75 -78 кг

Висок сум 184 а имам 73-74 кила...да дојдам бар до 80-82 сакам

Многу тие 82 , ти треба 77 , на 82 ќе имаш стомак освен ако не сакаш :)
Јас сум висок 193 , имам 90 кила имам стомак не многу голем ама пак имаш ...

Па добро ти ако не вежбаш нормално дека ќе имаш стомаци...
да ги ставам тие килограми во квалитетна мускулна маса, тоа посакувам.

J
Mojata tezina e obratno proporcionalna od tezinata na mojot krevet.znaci koga leyam na krevet,momentalnata tezina mi e -65kg.taka mu idi a?

Во последно време битка бијам со килограмите и никако неможам да ги повратам.Ми фалат некаде 8 килограми ама тешко ми оди тој процес, бидејки организмот ми е таков колку и да јадам иста сум си.Да си ја вратам старата тежина и ништо повеке не сакам:toe:

Имам нормална тежина само што сакам да се зацврстам, планирам од следен месец фитнес:smir:

Вишок 6-7 килограми на места кои не беа својствени за мене порано. Што ти прави зима и автобус до факултет...

Добра е, а може да биде и подобра ако ослабам малку, ама само малку :)

Задоволен сум од својата тежина. Ни сум дебел, ни сум слаб. Сега може ми фали некое килце плус ако ги слушаме ти пресметки за висина и тежина али мене ми е вака убаво. :)

Па имам малку помалу кила од што треба , ама добро ми е и вака....

Вишок од неколку кила, сконцентриран во мев и мишелинки (види аватар).
Од пред неколку дена сум на диета, од вчера почнав да возам ролерки, стомачни правам веќе една недела, ама по 30тина само, немам сила за повеќе...
Генерално, не сум задоволна, ама се трудам да се средам...

Ми фалат 7-8 килограми, никако да ги накачам. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom