Што мислите за секси играчки?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Би пробала зошто да не, ако ветува повеќекратно задоволство. Партнер + вибратор звучи доста предизвикувачки...

ако девојка ми има вибратор или некои sexy toys ќе си помислам дека дека не ја задоволувам јас или некои сл работи

ac|d напиша:
ако девојка ми има вибратор или некои sexy toys ќе си помислам дека дека не ја задоволувам јас или некои сл работи
Реков јас дека си премал за да партиципираш на овој форум :wink:

Тоа е исто како девојка ти да помисли дека не те задоволува добро, ако и кажеш дека си го „протресол малиот“ синоќа. Секој се самозадоволува, а таквите размислувања (ко твоето) може да се окарактеризираат само како детинести. :)

My best friend :icon_lol:
Imam postojan partner ama dildoto mi dava dopolnitelno zadovolstvo. :cheeky1:

Devojki vi preporacuvam da probate, super e.

Da, imam vibrator (violetov), so golemina od 22cm. Go upotrebuvam, no ne tolku cesto. Mojot partner nema nisto protiv dodeka vodime ljubov ga go upotrebam i vibratorot. Isto taka toj saka i go pali koga me gleda kako si igram i samozadovoluvam so vibratorot.
Isto taka vibratorot e dobar i koga imam analen seks. Imeno, vibratorot e tuka za stimulacija na klitorisot, a i za vaginata dodeka toj(mojot partner) raboti vo anusot.
Se na se, nemam nisto protiv seksualnite igracki, i moja preporaka do site zeni i devojki e da probaat barem ednas, pa togas neka odlucat dali ce prodolzat ili ne.

Љубовни играчки

Slushnav bilo mogu poubavo za vreme na sex da se korsiti igrachka! Pojma nemam, nekako mi deluva veshtachki i glupavo! Ajde da slushnam koj shto koristel i dali vredi da se proba!
BTW! kazete nekakva sex-igrachka poklon za rodenden za dovojka ama da ne e vibrator(mi deluva izliteno) neshto drugo!

Немам користено до сега,но чим се трошат по сехси шоповите сигурно се добри,еве и на форумов ги фалат.Кога ќе имам вишок пари ќе одберам нешто.Иначе предлог за сехси играчка,купи и гаќички со онакво напред(незнам како се викаат),па кога ќе те спобрка низ соба:zlo: (ако ти е тебе партнерка),ако не друг ќе симиња калории:smir:

Па штознам... Некако како машина иди тоа. За самите девојки го оправдувам (мора некако да се задоволуваат), а за пар ако сакаат двајцата зошто да не? Па луѓето пара направија на вакви работи.

Dzings напиша:
Slushnav bilo mogu poubavo za vreme na sex da se korsiti igrachka! Pojma nemam, nekako mi deluva veshtachki i glupavo! Ajde da slushnam koj shto koristel i dali vredi da se proba!
BTW! kazete nekakva sex-igrachka poklon za rodenden za dovojka ama da ne e vibrator(mi deluva izliteno) neshto drugo!
Ако вие прва играчка , купи нешто малце како некое масло или слично , ако е позитивна , оди понатаму има куп играчки , куглици , мр лик 11 цм јазик , лисици , сепак зависи од девојкати колку е отворена за новитети.

leandra напиша:
Немам користено до сега,но чим се трошат по сехси шоповите сигурно се добри,еве и на форумов ги фалат.Кога ќе имам вишок пари ќе одберам нешто.Иначе предлог за сехси играчка,купи и гаќички со онакво напред(незнам како се викаат),па кога ќе те спобрка низ соба:zlo: (ако ти е тебе партнерка),ако не друг ќе симиња калории:smir:

Strap-on се викаат...

Туку, тоа е убава работа и со партнерката (јас, таа + вибратор). Си замислува дека двајца ја работат и уште повеќе се пали на таа помисла, и станува мноооогу интересно!

eeee ok se igrackite be , pomagaat vo situacii so znam na primer imas partner ali u 4 saat sabalje ne e poklraj tebe ali ima dobrro fjumce ili nekoja fantazija ti puknala u mozok i onfdak nema nervoiza i glavobolka :):):)

pa ne deka se sramat, nego sto ti znam, se sladat tainstveno. Ha ha. Pa znaes, navistina bravo za seto ova. ova se raboti koi se navistina potrebni megu nas. pa sega koga ima zs da ne. drugo e :drk: ... ha ha

Site devojki na forumov se izjasnija deka si gi drkaat ama "nemaat i ne probale i ne sakaat" sex igrachki:pos2: . Vo sekoj sluchaj se podobri od pomagalata shto gi upotrebuvaat skopskite pichki kako drshki od shtrafciger, dezodoransi i site ostanati shishenca vo nivnata toaletna fioka, vo kupatilo shamponi, i se shto e vo nejzina soba mazno zaoobleno okolu 10cm. ......ova e 100% provereno. Pichka saka pri svrsuvanje da stegne neshto . Edno prashanje dali koga si gi drkate mislite na realistic dildo so mulat boja i so chustvo na naj somot koza estetski funkcionalno perfectno oblikuvan so dimenzii skroeni po vasha zelba.$200 :zlo:

Spomnav drshka od shtrafciger zatoa shto i beshe No1 na edna moja mnogu dobra prijatelka a so hrana kako krastavici,banani kolbasi ne im e po zelba

nemam probano ali definitivno bi​

libra напиша:
Spomnav drshka od shtrafciger zatoa shto i beshe No1 na edna moja mnogu dobra prijatelka a so hrana kako krastavici,banani kolbasi ne im e po zelba
juuuu.... shtrafciger....
koj znae kade se vlecel... juuu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom