Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реков јас дека си премал за да партиципираш на овој форум :wink:ac|d напиша:ако девојка ми има вибратор или некои sexy toys ќе си помислам дека дека не ја задоволувам јас или некои сл работи
Ако вие прва играчка , купи нешто малце како некое масло или слично , ако е позитивна , оди понатаму има куп играчки , куглици , мр лик 11 цм јазик , лисици , сепак зависи од девојкати колку е отворена за новитети.Dzings напиша:Slushnav bilo mogu poubavo za vreme na sex da se korsiti igrachka! Pojma nemam, nekako mi deluva veshtachki i glupavo! Ajde da slushnam koj shto koristel i dali vredi da se proba!
BTW! kazete nekakva sex-igrachka poklon za rodenden za dovojka ama da ne e vibrator(mi deluva izliteno) neshto drugo!
leandra напиша:Немам користено до сега,но чим се трошат по сехси шоповите сигурно се добри,еве и на форумов ги фалат.Кога ќе имам вишок пари ќе одберам нешто.Иначе предлог за сехси играчка,купи и гаќички со онакво напред(незнам како се викаат),па кога ќе те спобрка низ соба:zlo: (ако ти е тебе партнерка),ако не друг ќе симиња калории:smir:
juuuu.... shtrafciger....libra напиша:Spomnav drshka od shtrafciger zatoa shto i beshe No1 na edna moja mnogu dobra prijatelka a so hrana kako krastavici,banani kolbasi ne im e po zelba