Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

• Креатор на темата Креатор на темата @0@
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум е*ал до сега.
-Најверојатно не сум тип што сака да е*и било што и после да се пофали: брат леле што и направив растур систем!

Досега сум фатил една женска.
-Или не ме сакаат сите маме му е*ам. :)
Или пак таа пустата ме маѓепса,па досега ниту една не сум сакал повеќе од еден ден.
па и тој пусти срам,тежок сум на почеток.:icon_mrgr:

Другар мислам дека треба да земеш 1500-2000 ден и да идеш пред МТВ, после тоа ќе отвориш тема за тоа какво ни било првото сексуално искуство. :свиркам:

Другар мислам дека треба да земеш 1500-2000 ден и да идеш пред МТВ, после тоа ќе отвориш тема за тоа какво ни било првото сексуално искуство. :свиркам:
Има тема, п.с таму може да најде и за 300-400..

ич цеф да не те боли ќе дојдат и твоите 5 мин... никој не умрел од нее*ење... од е*ење умреле :)

Jas ja izgubiv na 17 i toa na mnogu "cuden" nacin, vo maj na ekskurzija vo lloret de mar, spanija, razocaran 3 dena nisto ne cepnav i poslednata den si plativ kurva, crnkinja 15 evra za pusenje ama so kondom moze zgresiv moze ne ali tie 5 minuti mi bea top, ne mi se krena odma oti bev pijan i prv pat i plus na public place ali crnkinjata si vredese do posledniot cent :D

Јас не мислам ништо, тие нека мислат... како велат... Јебеш, не јебеш... време курцу пролази!

Не е срам да се скине на 13 секое тело различно реагира, но зошто мора тоа во јавност да се кажува.
Он.имам другари и другарки кои изгубиле невиност на 13-14 години и им е супер сега, јас имам 15 и сеуште сум невин :)

Хах, па не е баш нормално на 13-4 години да се имаат односи ;) Знаеш какви постојани последици може многу лесно да има/ат? Женскиот репродуктивен систем поготово не е спремен за таа возраст да стапува во такви актови.

И колку помалку се замарате толку поубаво ќе ви биде првиот пат. Оставете спонтано да си течат работите. Има многу поважни работи за кои треба да се замарате така да chill ;)

Ништо не мислиме.
Ништо.
IDGAF.
Не мора за се да имаш мислење.
Колку се замараат луѓево со туѓата сексуалност, страшно..
До одредена граница е став, ама вашево е станато тешко аздисување with a pinch of not having a life.
Убаво ви кажа КрејзиИнЛав на првата страница од темава.
Wankers..

Stranava e za seks pa temava e za seks.:sneaky:
--- надополнето: 9 септември 2012 во 01:59 ---
Sakas tema za kakvo dildo da kupis ili slicno.:vozbud:

Не е срамота, само таков сплет на околности се потрефиле, има време. Не се закочени момците и девојките кои ете до 21 година не успеале да направат нешто сериозно, само како што спомнав не се склопиле коцките. За склопување на коцки на ,,вештачки" начин е лесно, курви на секој чекор.
Јас би ви рекол кога и да го направите тоа, направете го со ЉУБОВ и од ЉУБОВ оти само така вреди :)

Јас мојата екс ја скинах на нејзини 22 год :свиркам:
--- надополнето: 8 септември 2012 во 21:19 ---

можам да бирам шо ке ме частиш или ти ке предложеш нешто? :cool:

Може ти си мислел дека си ја скинал....

Постои Хименопластика пријателе.
Живееме во суров свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom