Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зашо уше нишо не си опнал?Me interesirat mislenja za nevini decki i devojki okolu 21 godina.Jas imam 21 i seuste sum nevin,dali bi sakale da imate vrska so takvi decki ili devojki ili ne i sto mislite?![]()
Ако ги прашува девојки ќе излезе дека сите се курви ....А зашо уше нишо не си опнал?
Па ете си имал прилика за секс,а наместо да ја искористиш ти си изигравал комарец.Викни си ја пак и бапни и го до крај со се јајца,се надевам дека ќе дојде,еве баш вчера читав дека жените ти даваат најмногу три шанси да се покажеш во сексот,после тоа клоцаne be covek na golo samo povrsno detski 2-3 pati vleze malce i toa.![]()
Со виртуелно боцкало на фејсбукУште да ни кажеш со што ја боцна?
Ти си праел шо си праел само после некој те боцнал тебе изгледа и си рекол Шо имат ја да ги боцкам нека ме боцкаат тие менеBrat ako mislis deka trolam slobodno misli si ili nekoj drug ali toa ti e istina sto sakas da se kacime u vremenska masina i da ti pokazam sto sum prael![]()
За се се криви америчкиве серии што ве тераат да мислите дека ќе бидеш фрик ако не се здупиш пред факултет. Иначе кои се тие девојки во МК што се невини на 20 години? Најдете ми и частам пиво 5 гајби![]()