Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

@0@

Член од
8 септември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
12
ne be covek na golo samo povrsno detski 2-3 pati vleze malce i toa.:sneaky:

@0@

Член од
8 септември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
12
Brat ako mislis deka trolam slobodno misli si ili nekoj drug ali toa ti e istina sto sakas da se kacime u vremenska masina i da ti pokazam sto sum prael:sneaky:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
А не знам што е поентата да кажеме што мислиме за невините што се постари од 21 година. :S Ти фати женска и ќе ти даде по извесно време и тоа е тоа :D Ако си маафака т.е по мушки настроен и пун со самодоверба ќе ти даде порано и тоа е тоа :D

M

Muranyi

Гостин
ne be covek na golo samo povrsno detski 2-3 pati vleze malce i toa.:sneaky:
Па ете си имал прилика за секс,а наместо да ја искористиш ти си изигравал комарец.Викни си ја пак и бапни и го до крај со се јајца,се надевам дека ќе дојде,еве баш вчера читав дека жените ти даваат најмногу три шанси да се покажеш во сексот,после тоа клоца:)Малце шовинистички звучам,али така е.
Какво е тоа детско површно пенетрирање бтв?

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Brat ako mislis deka trolam slobodno misli si ili nekoj drug ali toa ti e istina sto sakas da se kacime u vremenska masina i da ti pokazam sto sum prael:sneaky:
Ти си праел шо си праел само после некој те боцнал тебе изгледа и си рекол Шо имат ја да ги боцкам нека ме боцкаат тие мене

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Голем к*р ако се уште се невини на 21 па и надаље.
Нивен живот, нивна одлука, немам јас што тука да ги осудувам. Секогаш за се има причина, па и кога се работи за оваа тема. Можеби не го начекале правиот момент, можеби се уште не налетале на личноста за која би им се јавило таква желба итн итн.Секакви причини може да има.
Али во едно сум сигурна - чим почнат да бидат активни на тоа поле, не се сомневам дека брзо ќе надокнадат за изминатото време.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
За се се криви америчкиве серии што ве тераат да мислите дека ќе бидеш фрик ако не се здупиш пред факултет. Иначе кои се тие девојки во МК што се невини на 20 години? Најдете ми и частам пиво 5 гајби :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
За се се криви америчкиве серии што ве тераат да мислите дека ќе бидеш фрик ако не се здупиш пред факултет. Иначе кои се тие девојки во МК што се невини на 20 години? Најдете ми и частам пиво 5 гајби :D

Друже за машки верувам дека ги има кои сеуште се невини, а веќе фатиле 20+ год. но за женски не верувам дека постојат невини девојчици, барем не денеска, кои имаат 20+ год. а сеуште се невини.
Не сите девојки почнуваат рано со секс, некои почнуваат прерано да, уште при крај на основно, но повеќето првпат се кинат за време на средно школо, а помал процент после средно т.е. на факс .............. мислам дека девојките најголем процент се кинат првпат помеѓу 16 и 20 год. а за машките ???? има машки кои првпат ебнале уште пред да станат полнолетни, но има и машки кои тоа го направиле после 18 год. и тоа добар број ....... ама кај женските е поинаку !
Е сега ОК има и девојки(мал процент) кои имаат 20 и кусур па и 30 години и сеуште се невини ама кои и какви се тие девојки ???
Или се ептен ружни па нитуедно машко неможат да привлечат да им го стави, или се од ептен конзервативни семејства мада такви семејства кај нас Македонците денеска скоро и да не постојат, или пак се оддадени 100% на науката/образованието, кариерата, работата и.т.н. па едноставно немаат ниту време ниту желба да си фатат дечко и малку да здивнат од книгите и да се поклецаат ............ али ваквите девојчици најчесто завршуваат сами алоун немажени ........... лично познавам ваков тип на девојки(во мал број се) и богами не им се пишува многу на арно во животот ........... ОК не е поентата некоја девојка да почне со секс.односи прерано и тоа нечини, но исто така нечини и цел живот да биде без секс, најдобро според мене и за машки и за женски првпат да се има секс не порано од 16 или 18 год. тука некаде, или при крај на средно или при почеток на факс !
П.С. Фала за пивото ама не пијам ! :):D

Kajgana Shop

На врв Bottom