Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
остај го шо да мислам нека си билда постови

за ејнџл

за скај
рапер во душа, низ него тече крвта на рап легендите 2пак и Дре, во роднински врски е со Снуп дог, игра кантер, секое убиство му е хед шот сака да седи пред компј...и не го менва потписот дури не му го види LIBETO хахаааа

не гледа дека го едитирав постот...

ептен ептен позитивна личност има смисла за хумор
знае да направи добар муабет..
добар впечаток ми остави

jove_bt напиша:

за ејнџл

за скај
рапер во душа, низ него тече крвта на рап легендите 2пак и Дре, во роднински врски е со Снуп дог, игра кантер, секое убиство му е хед шот сака да седи пред компј...и не го менва потписот дури не му го види LIBETO хахаааа

Брат мењај ова те молим не сум рапер ај кој ќе дојдам во Битола ќе ме видиш и ќе видиш дека сум далеку од рапер :smir::zver:

imam vpecatok deka bi napravila mnogu crazy things, nesta neobicni.... :)
p.s. za bloody dolly

jove_bt напиша:

за ејнџл

за скај
greska фатал ерор
еве ново

го мрази рапот од дното на душата, го уби 2пак и сега мисли истото да го направи и со Др. Дре, има пукано и во 50 cent и тоа 9пати, главен кантериста на кајгана серверот, сите кланови го барааат да игра за нив, заљубен е, романтичар и има добра душа....

едит број2

крејзи ин лов
позитивна личност,верува во љубовта, сака романтика, нежност, искреност...
има секогаш супер аватари, сака да стекнува нови пријателства, авантуристички дух, сака да патува, дружељубива особа, кротка, енд смарт..а да и НАЈзаљубена е на форумот

Па се гледа дека бабамѕ е ванѓа од бугарија:)

заљубен е, романтичар и има добра душа.... да да тоа сум јас :)

не ми е ванѓа баба знам да ги проценам луѓето :)

ja sto mu mislam,clenot pod mene da mu pravi :)

премногу се возбуди од мојот аватар па не запримете дека сум машко...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom