Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ronaldo te e 115 pixeli, slikata so korpata 93.

Odi na pocetokot na redot i pretisni backspace. Bi trebalo da ti se kaci gore :)

.. ne kazuvam nisto za Jove, mi se ljute :)

дудла на мсн живее во струмица налето поради некоја ''чудна ''причина ќе оди во ОХ,, аа да и заљубен е во мене лооооооооооооооолз

едит а за дд супер чоек ете прифаќал и критики за разлика од еден тука шо се лути нонстоп нема да го именувам си знае тој сам....

Eve ti ja slikata namalena, sega me mrzi da ti namaluvam klipot, probaj da najdes nekoj pomal :S

Ah, clenot nad mene ja mrazi zimata oti sekogas koga e " zaledeno " toj se sopka i paga :)

Attachments

• chelseape5.jpg
    chelseape5.jpg
    2,2 KB · Прегледи: 14
Ne ti e .. 76 pixeli visocina. Slikata so ronaldo e 133, smeni ja brzo oti eden te tuzi na administratorto, saa ke ti go smenat i ke ti go napisat tava " pregolem potpis " :)

супер му е топтисот нека не се мачи да го намалува(остај го потејтоу шо разбира) :)

Еми сликата со Роналдо не бива да се намалее....ај ако можаш намали ја...видех го спајдер...тужибаба :)

го открија овие од интерпол и моментално е во бегство, се кривичи за тешки прекршоци мегу кои и ставање на преголем потпис.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom