Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Ја коа слушам некои агресивни црнчишта ко Оникс, татко ми ми вика:

АЈДЕ ЉУДОЖДЕРИ, У КАЗАН!!!

:pos:

Нивна работа. И така и така не живеам со нив а додека живеев и не се мешаа многу во мојот личен избор - освен ако им побарам некој совет за нешто.

кога пуштам рок-хитс во петок после 12 пуштет метал...и татко ми ќе се јавит:аман мори...све све ама со то хевито ја претера:pos:

Леееееее, старциве мои добри се бе.....
Му пуштам на татко ми од DT - The Glass Prison и почна да хедбенгува.....

Тато пушти самиот Лед Цепелин и си рокаше... јак татко си иам :)

глеаф еднаш на headbanger's ball slayer ги пуштаа и татко ми вика- еее овие да владееја со светот ние ќе отидефме у пичку матер :pos::pos:

sho da mislat majka mi go obozava EMINEM :je: :je: :je:

епа например.......мајка ми ме праќа у лудница (мислам не у бардофци или демир хисар, туку она ми вели да идам надвор од МКД да се ле4ам) а татко ми не се замара со давање коментари за тоа шо слушам и музиката шо ја слушам :) поздраф :je:

Абе кај моиве се бунат за музикава што ја слушам, па дури и комшијава (комшијава стаж стекна, веќе 5-6 години се буни)... :)

А моиве за мојата музика што мислат „синко да не земаш нешто случајно” :) :)

Татко ми си е олд рокер..слушал Deep Purple, Queen, Pink Floyd, Rolling Stones и др. бендојки....и не му смета тоа ја шо слушам..еднио бега од соба ко ке му пуштам Канибал Корпс....:kajg:

uopste ne gi nerviram so mojot izbor na muzika od se po malce a najvise yu rock ali bratmi so toa rapot hip hop neso i mene zivci mi kine

Јас не смеам на звучки да слушам само на слушалки оти татко ми ке полуде

Ми мрчи само да не пуштам гласно. Си имам проблеми со комшиите. Иначе нема проблем ништо не ми кажува за мојата музика, си знае и он да си пушти некогаш нешто од фејтлес или така.

So mislat nema oni so da mislat ke slusaat i ke kutat :):):):)
Mozebi nekogas da namalam ama retko :)

Na pocetokot se bunea nesho ne im se svigashe ali se naviknaa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom