Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
нема ми се случено да ми кажат..али има ми се случено јас да кажам..
па да ми мотаат филм дека не се луѓе кои искажуваат чувства така лесно (значи не им значам доволно??) зборувам за другари и другарки на кои што едноставно ќе им кажеш дека ти значат...
додека друг проблем е што постојат луѓе кои го користат тоа меѓу секои две реченици...така да го губи значењето...
би изреагирала,хмм,што знам...кога некој ми значи му кажувам,а кога не..едноставно си знае,по односот се приметува.
па да ми мотаат филм дека не се луѓе кои искажуваат чувства така лесно (значи не им значам доволно??) зборувам за другари и другарки на кои што едноставно ќе им кажеш дека ти значат...
додека друг проблем е што постојат луѓе кои го користат тоа меѓу секои две реченици...така да го губи значењето...
би изреагирала,хмм,што знам...кога некој ми значи му кажувам,а кога не..едноставно си знае,по односот се приметува.
kako i da e, ke go odbijam i ke se potrudam da ne go povredam, i definitivno dodeka ne me preboli nema da me vidi
u brzo vreme imav takva desavka...mojot najdobar drugar so bevme ko brat i sestra, ne mi kaza deka me saka, tuku deka mn me sviga, deka mu znacam i deka nemoze da me glea ko naj drugarka..jas se blokirav...on znae deka nemozam da go gleam ko tip so sakam da go iam ama ete..on...veke ne se druzime