Што кога ви велат "Те сакам", баш кога...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вистината и само вистината. Без многу заобиколувања, затоа што како и да е кажано тоа „Не те сакам“ подеднаквно боли. Само сметам дека треба да се биде фер спрема личноста што собрала храброст да каже „те сакам“ и да и се каже вистината, затоа што никој не би сакал да живее со лажни надежи.

Мене ич не ми е тешко во ваква ситуација. Мислам, сум се пронашол да рече некоја - Те сакам.
Мене не ми беше убава ич. Тогаш, зошто да ми е тешко мене во таква ситуација? И пуштив рака и и реков - алал да ти е.
Им се дивам на оние што ме свиѓаат и ме сакаат. Е сега јас тука правам избор. А ко ќе напрам убав избор, е тоа е ретко, ко седмица на лото. Али кога тогаш некој ја добиват.

Мислам дека треба само искреност,ја на пр. вака праам:
-Те сакам!
-И?Знаеш дека сум зафатен,а и неможеме да бидеме нишо повеќе од френдс!

Нема ми се такво нешто случено фала богу.Иначе не знам како ке реагирам.Веројатно ке се збунам и ништо нема да можам да кажам

Ми се нема случено,али кога би се случило ако сум со друга нема шанси да ја откачам не сум таков тип.Така да одма вистината.

Зависи кој ми вика ако ме рече тој што го сакам и јас ке му возвратам со иста мера а ако е некој што не ми значи неш ке му кажам дека за мене е само др и нешто више и дека никогаш нема да биде ништо др освен другар.

абе денес и другари и другарки на шала на смеа ке ти кажат "те сакам" а може ќе ти значи тоа нешо..иначе онака ми имаат кажано повеќе пати а имам кажано и повеќе пати и најчесто ке изреагирам онака со насмевка ке ја бакнам и ке и возвратам..:pipi::smir:

Баш кога сум во врска или не сум и ми рече некоја ме сака (А не ја сакам ) Културно постапувам и велам:
- Извини вака ако те скршам, но не те сакам. Јас ја сакам партнерката Те сакам како другарка...Неможе да бидеме ништо повеќе од пријатели :)
Мислам дека тоа е ок нели?? :хаха:

Ова одвратна ситуација (барем за мене е одвратна) ми се случи .Во мигот посакав некаде да избегам да почнам да трчам.Некако се соземав во првиот момент а потоа нешто изглумив како ништо да не се случило и како да ми се слошило:kesa:.Не очекував такво нешто во тој момент и тоа од другар.Па морав некако да се снајдам.

Оф леле воопшто не ми е баш сеедно кога не можам да го возвратам тоа "Те сакам " , но во никој случај не возвраќам , лажам или нешто трето.Многу повеќе боли да се каже тоа, а да не се мисли воопшто.Затоа едноставно казжувам дека е премногу брзо и дека не сум спремна сега за сега да го кажам истото за другата особа, што не значи дека за икс период не би се осеќала така.За се треба време...:pipi:

Одма ја кажувам вистината, тоа значи дека нема шанси нешто со таа тој период.Не се живее од едно те сакам.:smir:

Sigurno ne bi davala nikakva lazna nadez,tuku bi objasnila sto mislam i cuvstvuvam i sekako iskrenost do maximum:pipi:

Последниот пат кога ми рекоа "Те сакам" испадна дека погрешно сум го "сфатил тоа" :nesum::nesum::nesum:

хмммм се има случено у неколку ситуации...Не реагирам никако, само ќе си преќутам и ако е паметен самиот ќе си свати дека јас тоа не го мислам тоа ако не е паметен ондак фрли му "пепел" !:smir::smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom