Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Ауф кажувам и што мислам и што не мислам,побудалувам тотално ... Во последно време пробувам да се исконтролирам затоа што ако сега не се навикнам на тоа,понатака па ич :pipi:

Не сум баш пријатна кога некој ќе ми се качи на глава.Ама затоа имам коњски нерви..трпам и трпам и толерирам до одредена граница, ама кога ќе ми пукне филм...едноставно полудувам и плескам се, ама буквално се...Е сега пробувам бар малце од малце и тогаш кога ќе ми пукне филм да се контролирам:pipi:

Хмммм,интересно прашање...кога ми дојде се преку глава кажувам се што не мислам,сите ми се криви па дури и телефонот го засукувам во кошето:pos2:...се испокарувам дома со сите и ја лупам вратата.Понатаму и да не продолжувам.

Porano palev cigara i edno kafe... a sega velam: aj manimise...

Идам на лов.
us20marine20firing20aa-1220full-auto20shotgun2028aa1220machine20shotgun29.jpg

Лупам врати, лупам компири, се дерам гласно, пеам со инает во гласот, фрлам ѓубре, јадам благо, трчам по Кеј ама не рекреативно, чистам компулзивно и на крај поминува.:pipi:

викам се дерам, сите ми с екриви со сите се карам за мали ситници...пеам се живцирам и на крај испаѓам и се обидувам да заборавам на се...

Не ги искажувам чуствата, така да и тогаш останувам ладна личност како по обичај. Не ми е сеедно, но се правам дека ми е.

Или молчам, стискам заби пред да избувнам... Или обратно.

уффф вријам, почнувам да превријувам и на крај прскааааммм, ми доаѓа се да скршам уфф!

Уффф... Тогаш сум неподнослива! За ситници се нервирам и се карам и цело време сум намуртена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom