Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Се повлекувам во себе и не контактирам со останатиот свет додека не застанам стабилно со цел да не ги малтретирам со своите фрустрации во моментот,затоа што реално никој не е виновен за тоа,освен самата јас која дозволила да ми дојде преку глава од нешто и некого...а најчесто разговарам и со татко ми кој ме познава повеќе од што се познавам самата јас...Освен секако ако не постои реална основа да ми дојде се преку глава и не го решам проблемот со конкретната личност,а не со целата околина,свет,што и да е и се однесувам како лудача во пмс дигнат на н. Познавам такви на кои константно им е *преку ку*ац* и активно се занимаваат со тормозење на останати,а не се свесни дека сами на себе си се *преку ку*ац* ... подлабок проблем е во прашање кој бара психијатар.

Слушам музика или излегувам сама и шетам и шетам и шетам...

Знам да бидам многу трпелива но ако ми дојде некој преку глава тоа ќе му го кажам у фаца, многу се нервирам кога сакам да се соочам со некого а тој некој се крие од мене:devil2:

Не дозволувам да ми дојде преку глава. Штом малце ќе се спушти нивото од „прифатливо“, BANG!

Кога ќе избувнам се дешава она што се деси сега пред некоја минута.Пукам и кажувам се што сум мислела и сум собирала...!!!

Кога ќе ми дојде преку глава се правам прво како да не ми е па после тоа идам негде да се истрчам или некоја друга активност за да исфрлам се тоа од глава. Нејќам да му се испукам на некој или нешто за тоа поради тоа што порано бев таков и другите го користеа за забава провоцирајќи и нервирајќи ме едноставно да ме гледаат како беснеам.

ааааааа тогаш сите у близина шо ми се нека бегаат по на стррана.. се ми смета се ми е круво плескам у фаца и шо треба и шо нетреба и пред кој треба и пред кој нетреба.. толеранција НУЛА... ако имам опција да искочам ке идам ке се возам со ролери точак со кола нешо ке праам ако не... незнам... се ми пречи тогаш!

Обично у такви ситуации сум најсмирен, се повлекувам во себе и пробувам да направам така никој да не ме забележи!
Обично палам цигара, и после легнувам да спијам, или читам некаква книга, која било, која прва ми дојде при рака!

Ke mu iskaram se na onaj sto me donesol do taa sostojba i ke mu kazam se vo lice:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom