Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи за што е лошиот глас.

Ако чујам за некого дека лаже и не треба да му се верува, го земам тоа во предвид и сум претпазлива со човекот. За секој случај, не пренесувам на друг, доколку го немам проверено од прва рука. Ако чујам дека некој збори нешто такво за мене, ќе најдам начин да дојдам до изворот, ќе му побарам докази, и ако нема, ќе го истепам :)

Дефинитивно најмногу би ме погодил лош глас на професионално поле, односно дека не си ја работам работата добро. Е тогаш, ќе си се преиспитам дубоко.

За приватниот/сексуалниот живот можат да ми се фатат :baeh: Тоа што некој го прераскажува туѓиот сексуален живот, не зборува добро за неговиот, односно истиот е најверојатно досаден или непостоечки.

Кога ќе почне да ме бие лош глас едноставно не обрнувам внимание....Тоа е резултат на простата маса што нема друга работа и не си гледа за себе туку постојано е во потрага по некој што ке им стане предмет на озборување и за него ке шират информации наоколу...не се замарам со такви будали,а ако нив им е интересно да се занимаваат нивен проблем.....

Нека зборуваат бе!
Знам дека го прават тоа од завист, бидејќи неможат да бидат тоа што сум јас!
Кој ги е*е. Лузери кои немаат свој сопствен живот со сопствени проблеми па ги живеат туѓите животи, ги омалуважуваат туѓите успеси и се хранат од туѓите неуспеси или несреќи. Па нека се е**т и нека се обидат да го живеат сопствениот живот.
80% од „лошиот глас“ се измислици и најобични кафе - озборувања од неиживеани гореопишани луѓе.

Абе нека оговараат зад грб...Важно коа ќе се свртам сите да молчат..!!! :pishtoldz

Воопшто не се замарам зошто тие луѓе не можат да ми се фатат за малиот прст,и ми се мноооогу љубоморни.

Прашање со многу зависи...важно е тие што ти се битни да ззнаеш што мислат, зошто они се кичма на твоето постоење.

Луѓето што зборуваат позади грб првенствено се кукавици,затоа што немаат храброст да ти кажат нешто во очи.Инаку не се нервирам многу кога ме оговараат затоа што тоа значи дека тие личности си го трошат своето време и својот живот зборувајќи за тоа како јас си го живеам мојот живот.

...не се замарам..ама кога ќе размилсувам дома...се нервирам зашо тоа е една измислица...и се мачам и мачам се дур не дознаем кој е...тогаш имам убав разговор...:smir:..сакам причина заш тоа е све речено за мене...

Што знам, навикната сум да ме бие лош глас. Дека сум малку забегана, дека се допингувам, дека сум катастрофа како личност... ама мене тоа ми го полни егото и ме прави уште поамбициозна и да ме тера да продолжам кон врвот што си го имам замислено:)

ако не ја премине границата, тогаш не ме боли стојна

но ако навреди некој од фамилијата, пријателите или ако мене ме навреди повеќе од колку што треба, ќе си плати

Абе нека зборат што сакаат луѓето ич не ме интересира. Јас не живеам и не сум се родил за нив. Така да мојата цел не е да се замарам со такви луѓе затоа кој сака нека збори што сака за мене нека повели, а јас ќе си бркам други работи кои ми се важни.

Ednostavno ne se zamaram koj sto i kako ke kaze za mene:baeh:,tie sto me znaat znaat kakva sum i koja sum i nema potreba od objasnuvanje :toe: prosto me obozavaat :vozbud: lalalala hohoho

ке одам ке го истепам ако е машко....а женско ако е..ке бидам горд зато шо ке знам оти сум подобар од неа..мислам ке бидам горд во двата случаи...ама не можам на женско да мавам:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom