Што кога е скржав?

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
хахах...тогаш не можевме да бидеме заедно,оправдано е.
--- надополнето: 26 март 2013 во 21:15 ---

Имаше таква изгледа слична ситуација, и кажа ок,после ќе ми дадеш. И нормално му вратив.
Кузне шојма измислено за да не се видите:pos:

Па го почастив нормално,мислам ај ке се освести,ама слаба работа,тешко....Неможеш на некој со сила да го натераш,ако тој си нејќе едноставно. Не сум некоја уназадена,и да не ме сфатат луѓето погрешно,сакам и ми мерак кога јас частам и купувам,па затоа очекувам тоа и од други.Имам пари и си плаќам,не ми е тоа проблемот,само што ете,да нема толку некој мерак,неможам да сфатам...
Првен биди сигурна дека може да си дозволи...
Реално од мене: Па да го ебам ја у дечкото таков, па ја нема да пијам ако треба, ама нејзе ќе и купам бе, не за да мисли она дека сум добар, туку за да докажам дека не сакам врска во која само јас владеам. Ако не го бива, некогаш отидете на кафе и речи му заборавив пари, или така нешто... Ако ти рече не се секирај јас ќе платам практикувај преку еднаш два пати да му правиш така и ќе се одвикне... А ако ти рече дека нема да плати тресни му една и ај у пичку матер ;)

Првен биди сигурна дека може да си дозволи...
Реално од мене: Па да го ебам ја у дечкото таков, па ја нема да пијам ако треба, ама нејзе ќе и купам бе, не за да мисли она дека сум добар, туку за да докажам дека не сакам врска во која само јас владеам. Ако не го бива, некогаш отидете на кафе и речи му заборавив пари, или така нешто... Ако ти рече не се секирај јас ќе платам практикувај преку еднаш два пати да му правиш така и ќе се одвикне... А ако ти рече дека нема да плати тресни му една и ај у пичку матер ;)
да арно ти вика , ебати чоеко го плати кафето и ти вика после ќе ми дадеш :facepalm:
2912jxz_th.gif

Имаше таква изгледа слична ситуација, и кажа ок,после ќе ми дадеш. И нормално му вратив.

И он зеде пари??? Аман бе, зеде 100 денари од тебе?
Дури не го прочитав ова мислење си мислев ајде као разбери го дечково, ама после ова заеби. Скржав е.

Нареден пат кога ќе те викне да излезете речи му немам пари. Ако рече ок, друг пат, нон стоп кажувај му така.

Нареден пат кога ќе те викне да излезете речи му немам пари. Ако рече ок, друг пат, нон стоп кажувај му така.
Ќе му текне после и кола ќе и купи со парите што не ја частел , овој да не штеди за нешто >? :D

Ја едно зборам,ти друго.Нормално дека се ми важни и материјалните работи,на кого не се му? може само да се лажеме до утре сабајле,ама така си е.Приоритет ми е човекот каков е и што е,тоа ми е најважно пред се,и дали си одговараме еден со друг,материјалните ми се задоволство што сакам да го имам.тоа е.
Решен случај

Не те беше срам да кажуваш тука на сите дека дечко ти кафе нејке да ти плати?

иначе после ова ^ тотално те подржувам бидејки апла од далеку се гледа дека е скржав... „после ќе ми дадеш“ :facepalm:

мене до сега ниту една женска не ме частела, јас не знам кај нашол овој ваква женска алал да му е.:cuc:
И плус женскава се труди да го реши проблемов :facepalm:
свашта човече :vozbud:

Може да си дозволи,затоа и се чудам,има пари,работи.
--- надополнето: 26 март 2013 во 20:09 ---

Идеме малку,2 месеца, другото сега за сега е ок,ќе видиме даље.

ne te saka ostavi go si go potpolnuva vremeto....

Ааа, подалеку од ваквите.
Имам другар, скржавец. Му ја поклонив за роденден Драмата ,,Скржавец,, - да сфати дека не бидува така.:tapp:
И, муабет правевме за тоа и се`. Ама, бадијала. Карактер ти е тоа.
До ден денес, кафето јас го часам. :cuc: (Оти мене срам ми е да делам до последен денар, па немал ситно, па да раситни. Оф леле, тешко мене)
Ама, затоа пак девојката убаво го откачи. Оти сончоглед несакаше да и купи. Абе до толку е! :notworthy:

обично скржавците, со скржавци си се привлекуваат и арно им е. познавам еден пар кои додека беа дечко и девојка си должеа еден на друг по 5 денари!o_O Сега се во брак и кога излегуваат секој сам си ги плаќа пијачките, нема тука плаќање, еден за двајцата.:facepalm:
јас уште не можам да разберам како они двајца функционираат во брак, ваљда делат и сметки за струја по тоа кој колку пати пуштил бољер хахахахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom