Што кога е скржав?

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
обично скржавците, со скржавци си се привлекуваат и арно им е. познавам еден пар кои додека беа дечко и девојка си должеа еден на друг по 5 денари!o_O Сега се во брак и кога излегуваат секој сам си ги плаќа пијачките, нема тука плаќање, еден за двајцата.:facepalm:
јас уште не можам да разберам како они двајца функционираат во брак, ваљда делат и сметки за струја по тоа кој колку пати пуштил бољер хахахахахахаха
Јас пак се чудам како од скржавост и дете ќе направи,........
нема да му се даде ништо да исфрли од него.....за да остане доследен на скржавоста

обично скржавците, со скржавци си се привлекуваат и арно им е. познавам еден пар кои додека беа дечко и девојка си должеа еден на друг по 5 денари!o_O Сега се во брак и кога излегуваат секој сам си ги плаќа пијачките, нема тука плаќање, еден за двајцата.:facepalm:
јас уште не можам да разберам како они двајца функционираат во брак, ваљда делат и сметки за струја по тоа кој колку пати пуштил бољер хахахахахахаха

Ахахахахахаххахахахахх најсмешно нешто што го имам прочитано денеска.
Туку, должењево по 5 денари било во исто време? Пошто ако да, нели се поништува.

да арно ти вика , ебати чоеко го плати кафето и ти вика после ќе ми дадеш :facepalm:
2912jxz_th.gif
Леле, не го прочитав тоа мислење. Океј срцка баталуј го тој ќе штеди на кондоми може, ќе треба да чуваш 10 деца. Замисли да излезете на некоја специјална вечера? Излегува сметка 3500 денари, сте пиеле некое вино 20 години старо, и он ти вика плати пола? Сељак да имаш за дечко, ќе те части ;)

Леле, не го прочитав тоа мислење. Океј срцка баталуј го тој ќе штеди на кондоми може, ќе треба да чуваш 10 деца. Замисли да излезете на некоја специјална вечера? Излегува сметка 3500 денари, сте пиеле некое вино 20 години старо, и он ти вика плати пола? Сељак да имаш за дечко, ќе те части ;)
Не бе овеј леб не ти дава ,а не пак 10 деца да рани :(

Значи вака,малку време сме заедно,ама тоа си се гледа од километар.Ниту едно кафе ме нема почастено до сега,се е на пола - пола, тој си плаќа,јас си плаќам, не знам колку е ова проблем,ама сепак бе луѓе ако нема мерак за мене,за кого ќе има??? не сум некаква спонзоруша, многу современо гледам на тоа,21 век сме и се разбирам,ама ова го немам видено досега....Да покаже на некој начин,некаков гест или нешто,не дај боже да очекувам изненадување или било што. пу пу. Дечкото изгледа си е многу стиснат по тоа прашање,а мене сепак ми значат тие работи како на секој друг,нормално.Другото сега за сега е нормално и ок,ама ова..... Дајте некој совет,нешто кажете...Дигам ли голема врева за ништо или ..? Како мислите?:)
Чекај малку, а да пробаш со чај ?

ќе те тера да се сексате само у недела за други денови да не пушта бојлер да не троши струја :sneaky:
Да се разбереме - редовниот секс бара редовно туширање :ROFLMAO:

хахахаахахахах :LOL::):pos: ме изнасмеа . не бе,па сега и чајот е поскапел,не се играј ;)
А да си носите кафе од дома?

Излезете у кафиќ и извади ти термосот и 2 пластични чашки од по денар :D

Имаше таква изгледа слична ситуација, и кажа ок,после ќе ми дадеш. И нормално му вратив.
ОК значи типот е скржавец дефитивно. Мислев да го бранам по првите неколку страници, можеби е изгубен случај не му текнува, можеби навистина неможе да одвои нема пари или било што, ама да го ебам и сиромашен сепак ќе биде малку дарежлив за женска му.

Mислам можело да помине и без тема на форум ова, очигледно е дека многу ти смета штом си се мачела да отвораш тема да бараш мислење. Бидејќи тоа дотолку ти смета батали го. Од мене барем нема да бидеш осудена (знам дека не ти прави разлика, туку само го кажувам мислењето :)) а и не смее некој да тврди дека за пари си го оставила, сепак тука станува збор за многу поголема работа од пари. Не се делат само пари.

Јас пак се чудам како од скржавост и дете ќе направи,........
нема да му се даде ништо да исфрли од него.....за да остане доследен на скржавоста
а бе ќути две имаат, куј знае како и ги направил хахахахаха
--- надополнето: 26 март 2013 во 22:39 ---
Ахахахахахаххахахахахх најсмешно нешто што го имам прочитано денеска.
Туку, должењево по 5 денари било во исто време? Пошто ако да, нели се поништува.
ма битно ли е во исто или во различно време. моментот на должење на 5 денари еден кон друг е крај. после тоа остануваш без зборови. бар јас останав кога ми кажаа.

Охххх... срам ми е на другарки да кажам за ова,па затоа одбрав оваа варианта.
Urban Female за да го видиш дали е скржав навистина, земи го на шопинг со тебе. одете во некои не многу скапи продавници, некаде каде што ќе можеш да купиш марама или прслук за до кај 500 денари. нека биде на пример некоја продавница за женска долна облека. е и од таму ако не се понуди да ти купи нешто и не ти купи, скржав е дефинитивно...

Може пак дечкото си е спонзоруш,па убаво му е него кога му плаќаат,а тој да не.Има и такви,кој вика дека само женските можат да бидат спонзоруши?!

Значи вака,малку време сме заедно,ама тоа си се гледа од километар.Ниту едно кафе ме нема почастено до сега,се е на пола - пола, тој си плаќа,јас си плаќам, не знам колку е ова проблем,ама сепак бе луѓе ако нема мерак за мене,за кого ќе има??? не сум некаква спонзоруша, многу современо гледам на тоа,21 век сме и се разбирам,ама ова го немам видено досега....Да покаже на некој начин,некаков гест или нешто,не дај боже да очекувам изненадување или било што. пу пу. Дечкото изгледа си е многу стиснат по тоа прашање,а мене сепак ми значат тие работи како на секој друг,нормално.Другото сега за сега е нормално и ок,ама ова..... Дајте некој совет,нешто кажете...Дигам ли голема врева за ништо или ..? Како мислите?:)
Ако можеш да го издржиш тоа и останете подолго време заедно, би требало тој да се опушти, да станете уште поблиски и после ќе си ја каже маката што му е. Доколку е финансиски проблем, некако ќе се усогласите, еднаш еден ќе плаќа, друг пат друг и така. Но како и да е, кога ќе засакаш некоја најмал проблем е да одделиш пари за љубената. Остај времето нека покаже. Ако не ти се чека, барај друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom