Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Од Јуве очекувам Скудето..оптимист сум имаме тим за скудето.Ако лани можевме со тој тим да бидеме 3,оваа година мислам дека можеме да сме 1.
За ЛШ ке минеме квалификации и ке дотуркаме 1/4 финале.
Купот очекувам финале исто така:vozbud:
Оптимист Сум:)

Очекувам барем една титула, или скудето или лига на шампиони.
Имаме супер тим, предводен од Мурињо па зошто да не биде и тројна круна.. :)

ќе земеме ФА куп 100 посто за премиер малце ќе се помачеме ама и тоа со малце среќа ќе земеме а за лигата со полу финале сум задоволен... -мислам дека се знае за кој думам - one and only MANCHESTER

Очекувам од Интер скудето и купот и најмалку финале лига на шампиони со Мурињо.

Посакувам Лига на Шамиони а Примера веке ми е досадна :smir:

Зошто одвеани??? Мора ли сите за Вардар да бидат?

Не бе сине, ти можеш да бидеш за... еве на пример... за Фљамуртари. Или не знам, кажи ми каде живееш ќе ти дадам предлог, мислам ако сакаш навивач да си.

јас иако драстично ослабени очекувам ако не за титула барем за излез во европа да се бориме

Двојна титула за Интер.Скудетото и Лига Шампиони, а не би било лошо и Куп на Италија да зееме :salut:

Не бе сине, ти можеш да бидеш за... еве на пример... за Фљамуртари. Или не знам, кажи ми каде живееш ќе ти дадам предлог, мислам ако сакаш навивач да си.
Ја сум за Борец. Иако е трета лига.
И не значи дека сме одвеани ако сме за Манчестер,Барселона,Милан и тн...
И јас го сакам Вардар нормално. :smir:

Ја сум за Борец. Иако е трета лига.
И не значи дека сме одвеани ако сме за Манчестер,Барселона,Милан и тн...
И јас го сакам Вардар нормално. :smir:

Одвеани сте ако сте за такви клубови. Борец, поштуем, тоа е од Велес така? Инаку, не мора да го сакаш Вардар, само смешни ми се оние кои гинат за Баерн, а локалниот клуб не знаат ни која лига е. Битна е страста, почитта и поддршката за својот клуб а не победите. :helou:

TITULA 100%,KUP SE NADEVAM A DOGODINA KE BIDE MNOGU POLESNO ZA VLEZ VO LIGA SAMPIONI>>>>PARTIZAN

Па од ИНТЕР очекувам скудето,и најмалце полуфинале ЛШ, и финале КУП италија,

Ovoj tim na juve e gladen za trofei, vo Seria A ne ocekuvam mnogu. ama L.S. 1\2 najmalku

Одвеани сте ако сте за такви клубови. Борец, поштуем, тоа е од Велес така? Инаку, не мора да го сакаш Вардар, само смешни ми се оние кои гинат за Баерн, а локалниот клуб не знаат ни која лига е. Битна е страста, почитта и поддршката за својот клуб а не победите. :helou:
Да да. Борец е од Велес. А како сакаш да навиваат луѓето за локалниот клуб кога уште малце ќе престанат да постоат(зборуам за Борец)? Се е апаши во македонскиот фудбал. А просперитет има, само да се најде правилниот човек кој ке го води клубот во права насока. Ах да имав 3-4 милиони евра..... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom