Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Борусија Дортмунд конечно ќе игра за местото 4-7 со новиот тренер Клоп и со новите играчи како Суботич и Сантана дефанзивата ќе се стабилизира. Во купот на Уефа очекувам барем со 1/4 финале да стигнат.

Вчера го тепавме Баерн на Супер Куп и многу ми се допадна играта на Дортмунд.

Плус следната година клуибот ќе наполни 100 години па би било супер ако заврши со титула но тешко ќе биде.

Не знам што точно ќе постигне, ама што и да освои или да не освои ќе продолжам да навивам за него.
Очекувам Манчестер да се борат максимално во секој меч и да се борат за секоја титула. ФА и Карлинг купот не верувам, увек младите ја заебаваат работата, ај оваа година можда нема да ја заебат.
Премиерлига некако најсигурно ми е дека ќе освојат. :pipi:
У ЛШ очекувам далеку да стигнат...
Тие останати Супер Купови, најпрвин очекувам да го победат Зенит, а после и другите тимови од други континенти..
Фактички, ја имам доста големи очекувања...

Ама едно е важно... И ништо да не освојат и да испаднат од прва лига (што нема да се деси) ја ќе продолжам да навивам за Манчестер Јунајтед.

Манчестер Јунајтед мислам ќе освои Премиер Лига и еден од англиските купови.А во Лига на Шампиони ќе стигне до полуфинале или финале.Со малку среќа можеби повторно и би победиле:)

Заборавив, и Суперкупот и Светско Клупско Првенство ќе бидат земени од Мен Ју.

Јас годинава очекувам само една работа, и на таа најмногу сум фокусиран..Очекувам од Јувентус да биде доста конкурентен, и да биде еден од главните актери кои одлучуваат каде ќе замине Скудетото во Италија..Во Лига на Шампиони не можам да прогнозирам многу, што, како, зошто таму важна е моменталната форма, и билансот на повредени играчи, среќа, и уште многу фактори..Бидејќи, во четврт или полуфинале одлучуваат една-две утакмици, и ако те трефни тогаш малер, замина ЛШ..Додека пак со Скудетото е поинаква работата..Искрено, очекувам Јуве да дотурка некако до полуфинале, и со мала среќа на финале..Но би се задоволил само со Скудетото..To bring where it belongs:)

Оваа сезона според мене ќе биде една од најтешките сезони,играме на 6 фронта од почетокот,многу повеќе натпревари од нашите натпревари и со секој трофеј би бил задоволен.Како што кажа Ред Девил дека и ако Мен Ју не освои ништо пак ќе продолжам да навивам за него.
Прво очекувам победа над Портсмут во Комјунти Шилдот и воедно освојување на купот.
Потоа очекувам добар старт на сезоната во ПЛ,па освојување на Супер Купот против Зенит.
Во ЛШ има старо правило дека кој последно ја освоил ЛШ не може да ја освои пак наредната сезона,а баш би сакал тој малер да го скрши Манчестер.Очекувам далеку да стаса во ЛШ.Минимум 1/4 финале.На светското клубско првенство ако може да го обели образот на Европа и да го донесе трофејот во Манчестер.А ПЛ би зависела од формата на играчите,играта која ја покажуваат.Секако би бил среќен да ја одбранат титулата,ама со оглед дека конкуренцијата за титулата е огромна би бил задоволен и со 2-ро место.А за куповите САФ нека не форсира многу,нека им даде шанса на младите,нека се докажуваат.Реално ако гледаме уште од сега не е можно да освои се,ама сепак времето ќе покажи се.Дали ќе имаме среќа и ред други ствари кој се составен дел од фудбалот на крај ќе бидат пресудни.Пред се би бил задоволен ако Мен Ју покажи фантастичен фудбал со многу голови како што беше случај во претходните 2 години.Има потенцијал тимот и е гладен за титули.:salut:

јас како фан на ВАРДАР очекувам да освојат првенство а иначе зависно во кој куп ке играат оцекувам до 2-3 коло па да го пуниме стадионот.СКОПЈЕ НАВИВА ЗА ВАРДАР.......

Јувентус.:back:
Од Јуве очекувам многу оваа сезона многу труд напор и големи постигнувања во Лигата на Шампионите барем до полуфинале ... само со напор и труд
Скудето 100% да е наше и се надевам на тоа ..
А за Купот не се знае ништо може и тука да бидеме фаворити
И за Берлускони купот ... многу сакам да победи Јуве над Милан xD
:back:Јувентус:back:

јас како фан на ВАРДАР очекувам да освојат првенство а иначе зависно во кој куп ке играат оцекувам до 2-3 коло па да го пуниме стадионот.СКОПЈЕ НАВИВА ЗА ВАРДАР.......

:je: Еден навивач, добро е... дали ќе се појави уште некој или сите се одвеани... :jaj:

:je: Еден навивач, добро е... дали ќе се појави уште некој или сите се одвеани... :jaj:

Не сме
еве сум ја шо срце давам за Вардар ако е прашање Мак.лига

шо да кажам и ја очекувам Вардар да ги освои лигата и купот
а ЛШ да стигнеме трето коло па и да испаднеме у куп уефа може имаме шанси

позЗ

ARSENAL МОРА ДА ОСВОИ БАР 1 ТИТУЛА АЛИ И ДА НЕ ОСВОИ И ДА ПАДНЕ НЕДАЈ БОЗЕ ЈА ПАК ЌЕ СУМ ЗА НЕГО И ЌЕ ГО ПОДДРЗУВАМ ЗАСО ОД СРЦЕ НАВИЈАМ А НЕ КО СИТЕ ЕБЕНИ ПРЕДАВНИЦИ 1 ДЕН ЗА 1 ТИМ ДР ЗА ДРУГ ТИМ

Баерн Минхен ке ја освои бундес лигата, купот на Германија и ЛШ
сака некој кладба :vozbud: ?

Od Liverpool ocekuvam maksimalno zalaganje.Pred se da se bide aktiven do krajot na preodniot rok.Sakam da bide konkurenten do kraj vo Premier Ligata pa so mala sreka i da ja osvoi po 19 godini pauza.Ako se gleda niz minatite nekolku sezoni daleku podobro minuva vo Ligata na Sampionite pa i ocekuvam tamu da igrame bar polufinale...

Јас сакам Реал да освои ЛШ оти 4години со ред испаѓа во во 1/8 финале само то достае да освои а можи и Премиера дивизион.:toe:

Како навивач и подржувач, сакам Цементара да се врати во Првата Лига. И Металург да се бори за излез во Европа годинава.

1. Победа.
Да се избори излез во еврокуп. Преку купо, првенството... било како.

2. Челзи.
Сите можни титули, освен Лига Купо. Тој е за „конкурентите“ да се порадуваат.:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom