Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo momci imam prashanje za poiskusni gotvachi, konkretno za grav samo shto se najadov i nekako losho go prifativ. Mnogu sum nadujan i imam mnogu gasovi. Kade e mojata greshka i kako mozhi neshtoto da ne se povtoruva vo idnina bi mi znachela pomosh mnogu. Fala odnapred i ubava vecher

Zdravo momci imam prashanje za poiskusni gotvachi, konkretno za grav samo shto se najadov i nekako losho go prifativ. Mnogu sum nadujan i imam mnogu gasovi. Kade e mojata greshka i kako mozhi neshtoto da ne se povtoruva vo idnina bi mi znachela pomosh mnogu. Fala odnapred i ubava vecher
Никот поврзан ли ти е со гасовите? :pos:

Мислам дека за да немаш гасови и надуеност гравот треба повеќе часови да биде накиснат во вода.

Никот поврзан ли ти е со гасовите? :pos:

Мислам дека за да немаш гасови и надуеност гравот треба повеќе часови да биде накиснат во вода.
Preku nok go kisnam i potoa go varam na tivka temeratura so 2 glavchinja luk .. imam probano i voda da smenam povekje pati no ne mi pomognalo

Пробај твојов грав да го комбинираш со 2-3 пива даб од зелените.
После тоа од шумско ехо ќе се преименуваш во градско торнадо :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom