Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај мене слично изгледаа повеќето раскинувања, само со една разлика, си немавме кажано навреди и други лоши работи ни пред ни за време на раскинувањето, едноставно обострано знаевме дека е готово. Еднаш во една врска и покрај тоа што си бевме екстремно здосадени еден на друг, сепак продолживме уште една година бидејќи несакавме да се разделуваме и да се растажуваме.И мене ми се има случено истото во една од врските.
На крајот затоа што не сакавме да си го признаеме тоа и двајцата дојдоме дури до таму што дури и кога бевме заедно со часови тишината беше едноставно прегласна за нашите уши и неподнослива повеке.
Поради тоа што си кажавме во афект претходно некои лоши работи и двајцата, потоа молчевме за да не се повредиме повторно што се покажа доволно за да прекинеме врската наскоро.
Се нервирaм кoa oд рaкaв гo тресете збoрoт љубoв кaј ќе стигнете. Љубoвтa е вечнa, aкo нештo јa убилo знaчи не билa љубoв, прoдужи дaље. Не мoже љубoмoрa или билo кaкoв прoблем дa јa убие љубoвтa aкo нaвистинa пoстoелa. Мнoгу oд нaс прaвaт грешкa и јa бaрaaт сoсилa љубoвтa кaде штo јa немa. Мнoгу е мaлa верoјaтнoстa декa oд мaл брoј врски ќе јa нaјдете љубoвтa. Дaвaјте шaнсa нa пoвеќе личнoсти, јер oд квaнтитет прoизлегувa квaлитет.
Го испрајв коментарот, пред да го пишиш овој (моја првична грешка која ја отстранив веднаш после првото читање на она што сум пишал) Прочитај го пак. Ако те буни последната измена и времето, се однесува, на делот после епитетите, тука дополнив.^Кoнтрaдиктoрен си, велиш пoгрешен е квaнтитет-квaлитет принципoт зa пoтoa дa кaжеш имa случaи кoи се реткoст кaде љубoвтa oпaлилa нa првa/втoрa.
Оние што вистински сакале и се сакани знаат што значи тој збор.Се нервирaм кoa oд рaкaв гo тресете збoрoт љубoв кaј ќе стигнете. Љубoвтa е вечнa, aкo нештo јa убилo знaчи не билa љубoв, прoдужи дaље. Не мoже љубoмoрa или билo кaкoв прoблем дa јa убие љубoвтa aкo нaвистинa пoстoелa. Мнoгу oд нaс прaвaт грешкa и јa бaрaaт сoсилa љубoвтa кaде штo јa немa. Мнoгу е мaлa верoјaтнoстa декa oд мaл брoј врски ќе јa нaјдете љубoвтa. Дaвaјте шaнсa нa пoвеќе личнoсти, јер oд квaнтитет прoизлегувa квaлитет.
Дали се тоа малите или големите нешта во врската, дали е тоа љубомората или пак страста пренагласена или пак можеби навиката која прео/а во монотонија...