Што ја "убива" љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата Mazak
  • Време на започнување Време на започнување
Иако повеќето ја споменуваат љубомората не би се сложил. Јас сум во сериозна врска веќе 3 и пол години. Сме пребродиле све како резултат на доверба, респект и секако желбата еден за друг. Значи според мене да, секогаш била и ќе биде присутна љубомората, но со разговори и добра комуникација и се разбира доверба мислам дека љубомората може да се сведе на минимум. Па тоа нема да е проблем. Инаку како "убиец" на љубовта би ги навел спротивните работи од горенаведеното. Недовербата, нереспектирање ( навреди, игнорирање итн ) без желба и во случаеви недостиг на нежности и секс. Можда грешам ама вака успевам и врската ни е како на почеток :) ГОЛЕМА :):):):):)

За жал така е. Парите честопати ја убиваат љубовта, ама затоа пак честопати заради тие пусти пари знае и да се роди љубов, ама таа не е вистинска љубов туку љубов од интерес. Кога шетам низ град честа појава е да видам некој што не личи на човек да има вистинска лепотица покрај себе. Таа сигурно не е со него бидејќи вистински го сака туку поради неговите пари.

Уш непомочана нит добро утро нит ништо ај на кафе да ојме. Чек мор Ѓурѓо, чек малце ева!
:D[DOUBLEPOST=1421878296][/DOUBLEPOST]Иначе љубовта ја убивает непрани чорапи, неиздепилирани мишки и неифчистена тоалет школка после голема нужда.

Користа ја убива љубовта. Значи користа што се вметнува помеѓу луѓето. Пример, обично ова машкиве: Ќе влезам у врска ради дека девојката сексуално ме привлекува. Значи корист, сака да ја онади. Потоа, „другари“: Ќе се дружам со овој,оваа само ради тоа шо е богат,богата... И уше многу други ствари има. Користа буквално ја убила љубовта. :( Љубовта отиде во легендите оддамна. Тоа е!

Монотонија и его најчесто. Она кога се слушате 1000 пати во ден на телефон, фб или пак сте заедно. Она кога едниот не знае што е конструктивна расправија туку мисли дека тоа уствари е натпревар во тоа кој погласно вика и не признава ништо како животот да му зависи од тоа.

Manipulirnje so emocii,manipuliranja na tema sex,feminizam,nedostatok na pocit,zelba za dominacija spisokot e ogromen!

Во денешно време сведоци сме на на се повеќе убиства...меѓусебни:(
Секој ден читаме како некоја жена е убиена,за после тој да се убие или да се обиде да се убие.:(
Страшно депримирачки:(

90% парите со мои уши имам слушнато од девојчиња што не се надевав дека ќе слушнам таква работа. И вика еднава на другава абе видија таа колку е убава а тој сељак ај што не е убав ни понашање ни ништо. И другава и враќа абе по толку моменти заедно (Париз, Милано, Дубаи ) па нормално деќа ќе се заљуби. И другава и вика па да во право си и сега и тие тоа го прават :)

90% парите со мои уши имам слушнато од девојчиња што не се надевав дека ќе слушнам таква работа. И вика еднава на другава абе видија таа колку е убава а тој сељак ај што не е убав ни понашање ни ништо. И другава и враќа абе по толку моменти заедно (Париз, Милано, Дубаи ) па нормално деќа ќе се заљуби. И другава и вика па да во право си и сега и тие тоа го прават :)
Da ama posle ko ke gi stajt slikine od Dubai na fb znajs koklku lajkoj ke dodobijat eeehee!:confused:

Мене искрено lack of sex и ако ми хухне од сабајле а ги нема измиено забите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom