Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
би сакал да тренирам рагби ама то е ксмет.:zver:

Тренирав одбојка 2-3 години... После во средно се разделивме, не најдовме време да продолжиме заради Х причини и така... Да имав повеќе време никогаш не би се откажал. За друг спорт немам желба

Вака уште мал тренирав фудбал, желбата ми беше да станам голман тренирав околу 2 години, потоа не тренирав 2 години па се обратив на ракометот, таму тренирам веке 3 години и го сакам спортот што е добар треба многу концентрација и добро се снаогам на голманската позиција :) за тренинзите да не зборувам, многу се малку само 4 дена во неделата од Вторник до Петок тоа е премалку за мене и за сите.

Ракомет!

Имам тренирано фудбал, тренирам фудбал и ќе тренирам фудбал..:)
Еден период и атлетика тренирав ама ми се здосади а и нема услови..

После фудбалот планирам со ГолФ да почнам...:vozbud:

Имам тренирано ... кошарка, ракомет, пливање , кајакарство , едрење и за кур не ме бива .... сега ништо не тренирам а планирам в теретана да почнам

Porano samo igrav fudbal so drustvoto, sea za toa mi pomina kejf, i mnogu mi se trenira Muay Thai, ali uslovite za toa se....so da ti kazam

Porano samo igrav fudbal so drustvoto, sea za toa mi pomina kejf, i mnogu mi se trenira Muay Thai, ali uslovite za toa se....so da ti kazam
Абе кога сте почнале оти не си до тренирате, чим имате талент можеби од вас ке стане некој добар фудбалер, зошто се откажувате, бев порано и јас мрзлив но сега не се откажувам.
Мое мислење е да не се откажувате од спорт, ако се сака се се бива.

Моментално само фудбал играм,иначе тренирам и кошарка :toe:

Кошарка одсекогаш сакав,па затоа и тоа тренирав,потоа ме отпишаа моите поради одредени причини.Сакам да тренирам фудбал,ама ете...некои луѓе како моите имаат ограничени сваќања и чудни поделби кои ги прават и не тренирам:(Интересен факт е дека обожавам да играм кошарка и секој ден на физичко играме,ама несакам да гледам:)Не ми е интересно.Незнам зошто.А за фудбал и ракомет можам со денови да гледам,особено фудбал и никогаш нема да ми се здосади:)

Како мал тренирав Карате.. Некаде околу 3-4 години.. Па престанав и се префрлив на Фудбал.. Но се роди љубовта за Боди Билдинг.. Тој спорт го обожавам и уште го спортувам.. Па во меѓувреме почнав и Бодигард... Па еве и Фудбал играм 4-5 години.. А би сакал да тренирам Утимет Фајт!!:toe:

Тренирам Kyokushinkai Karata скоро 5 месеци. Баш е топ. :smir:

Тренирам скоро 12 години пинг-понг.

До пред некој период кошарка.Многу малце атлетика еден месец и жалам што беше само еден месец.А посакувам да сум тренирал фудбал.Моментално трчам од време на време и во теретана колку да бидам активен.И ондак то.

до пред 1 година тренирав фудбал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom