Што им препорачувате на политичарите за Новата година?

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
помалку да кењаат а повеќе да работат и патов во улицава да ми го средат

Да ги стават државните и национални интереси пред партиските,а за власта да внимава како ги троши нашите пари т.е. без градење на гигантски споменици,форсирање на маркетинг,односно саморекламирање,сепак кризна година ќе е,треба да се штеди.

да ми појаснат и објаснат и дообјаснат дали сум антички или словен(славјанин) или мешавина, пошто мене веќе од силните експерти не ми е јасно што сум, и веќе сум на работ на патолошка конфузија што се граничи со шизофренија (и тоа наметната)

или најдобро нека ме остават на мира и нека се фатат за конкретна работа и нека си печалат пари на продуктивен начин а не со сеење магла

Јас имам една голема препорака до нашите политичари да не трошат пари на рекалми него со тие пари да направат нешто а не само раклами

Da se gonat vo tri picki materini i tie i nivnite partii so se nivnite partiski vojnici!!!
Zamislete kolku ke ni bese poubav zivotot dokolku gi nemavme politicarite nad nasive glavi i partiite.
Ama ke bide i toa vo skoro vreme nema da mozat uste dolgo da go lazat ovoj narod koj e na krajnata granica na siromastijata.

Би им препорачал да го исполнуваат она што го говорат.
Да го почитуваат гласот на народот(демократија е нели?).
Да најдат начин за влез во ЕУ...

Само толку!:wink:

јас сепак ќе продолжам со честитките
видов вчера еден билборд па ме изиритира

лазе нека си го чува детето дома кога му плачеше пред камери (тогаш бебе) кога држеше говор како министер за одбрана и нека не лепи плакати низ град да ми кажува да не сум гледал црно-бело, демек он бил во боја и ќе нудел трет пат.
прочитана приказна

и воопшто нека не се обидува да се претставува како месија на социјалдемократијата во македонија со неговата сду.
2-години мандат му беше доволно, дури и премногу, а парите место за билборди нека си ги троши за семејството или за што сака

Би им порачала да си присоберат некое денарче малце испокрадоа до сега, а нели црни денови се - светската криза пустоши.:smir:

Моја порака за политичарите за 2009 та е да престанат да го шишаат народот со рачни макази, ги боли луѓето.Да издвојат некоја банка и нека земат помодерни машинки за бричење, и кратко подстрижување, по можност на батерии.После 18 годишно молзење , млекото секна така да иднината е во волната :toe:Избори се ближат , машинките во раце па удриииии , кој прв да почне мме:helou:

Sto i da im preporacame na politicarite za vo 2009 g.,tie nemaat dovolno sluh za nasite zelbi i potrebi.Sekoj od nas saka politicarite da si gi ostavat licnite interesi za po doma,a koga se nasi izbranici da gi branat nasite interesi.

Би им препорачала помалку да зборуваат а повеќе да работат само.
И да,без лаги во оваа година:smir:

да ја испринтаме темава и да им ја пратиме по пошта до илинденска, бихаќка, ул. Македонија, ул. 11 октомври (2 пати), мала речица, градски плоштад-тетово и кратово (за кратово не мора адреса, ќе го најдат)
и тоа препорачано, или подобро со повратница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom