Што им препорачувате на политичарите за Новата година?

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
Јас им посакувам на нашите “мудри“ политичари да заминат од Македонија и да не се појавуват веќе, и оние од власт и оние од опозиција, и да заборавиме дека воопшто живееле овде.
Можеби многу сакам, ама и 50% да се оствари,тоа ќе биде
“Уште една голема победа за Македонија“.

Им порачуем на тоа јузбашиите дека ако уште малку вака продолжат
(систематски девијантно,непресметано,неодговорно и пред се неуко)
да се понашаат,
ќе останат без пашалак.

Па нека тераат рачун.

Им препорачувам да не лажат веке...а ако продолжат да лажат да се научат како оти веке ке им се научат сите нивни финти само да седнат на столчето и да крадат од државата...ОДЕТЕ СИИИИИИИИИИИИИ

Јас им посакувам на нашите “мудри“ политичари да заминат од Македонија и да не се појавуват веќе, и оние од власт и оние од опозиција, и да заборавиме дека воопшто живееле овде.
Можеби многу сакам, ама и 50% да се оствари,тоа ќе биде
“Уште една голема победа за Македонија“.

мислиш да тргнат на некој начин по стапките на екс-месијата љубчо или ептен ич да не се појавуваат

До крајот на оваа тековна 2009-та год.
сакам да видам како се служи блага пченица за Гвујо Тупото...
инаку...нема да има Македонија.
ЕБАТЕ ГЛУПСО.ЗАР УШТЕ ЌЕ СЛУЖИМЕ БЛАГА ПЧЕНИЦА?

А ЈАС МУ ПОЖЕЛУВАМ ДЕДО МРАЗ ДА МУ СЕ ПОСЕРИ ВО ОЏАЦИТЕ.

Ako продолжат вака лошо да се однесуваат спрема народот и да го крадат и лажат и ако не сменат ама баш ништо на подобро,марсовче ќе им ги викне големите и лоши марсовци да извршат инвазија:helou:
поздрав од марс

Да не продолжат со тој циркус у собранието бидејќи ги остаеа ,,к 15,, без работа...:tapp:

До крајот на оваа тековна 2009-та год.
сакам да видам како се служи блага пченица за Гвујо Тупото...
инаку...нема да има Македонија.
Па ја би сакал да видам за некој ваш функционер како се служи блага пченица и пред вашето главно седиште како се палат свеќи:nesum:

Iм порачувам да се освестат,доста крадеа више,нека ја пуштат на раат земјава,да се мрднеме од мртва точка.
и помалку да ја тупат со прес конференции и дневни глупости и реплики на глупостите на другите

Само да се држат т.е. да не го менуваат името!!!!

Усте 100 цеколи за пeроба
ај глеј си таму што прави Тадиќ и компанија,Шешељ воѓа не се мешај у друга држава.
Грујо мисли колку толку за државата, него на Б.Ц. му посакувам оваа година да му биде најлоша у живот и да ја види светлината на К.П Идризово.

Да им се зголеми Националниот дух, моралот и пред љубовта кон народот. Да не заборават кој ги донесе таму, да бидат помалце Демократи повеќе да бидат Социјалисти со Националистички дух. Да го дозволат правото за слободно зборување.

Им порачуем на тоа јузбашиите дека ако уште малку вака продолжат
(систематски девијантно,непресметано,неодговорно и пред се неуко)
да се понашаат,
ќе останат без пашалак.

Па нека тераат рачун.
Па ја би сакал да видам за некој ваш функционер како се служи блага пченица и пред вашето главно седиште како се палат свеќи:nesum:

Малечок pio-pzs, навистина е смешно што ќе ти реплицирам, но... иако пресуров ми е методот и начинот на изразување со свеќиве и благава пченица... ама најискрено и на едните и на другите би им посакал да ни се симнат од врат.
Инаку, Зевсус не се декларира како политички определен за партија колку ми е мене познато, а тоа што ти мислиш дека сите се за другите ако не се за твоите, само ја изразува твојата смешна улога на форумов општо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom