Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
neverwinter online според мене супер игра, игрива

Awesomenauts искрено ви препорачувам да ја пробате играва
начекајте ја на распродажба или во некој бандл or something постојано ја има
а и без тоа играта вреди за својата цена, според мене барем :)

Sniper ghost warrior и ми е онака,просечно добра за тепање на време.
Следна на листа за играње е Metro last light,ја пробав чисто да видам каков фрејмрејт ќе извади и сеуште добро се носи мојов Е6550,иако одамна официјално е вон конкуренција за асален гејминг.

Sniper ghost warrior и ми е онака,просечно добра за тепање на време.
Следна на листа за играње е Metro last light,ја пробав чисто да видам каков фрејмрејт ќе извади и сеуште добро се носи мојов Е6550,иако одамна официјално е вон конкуренција за асален гејминг.
Мојот за жал е премногу застарен, пушта игри ама не сакам да играм се на low, а штета Метро ми е маст-плеј... ама со некоја наредна конфигурација здравје боже :)

Мојот за жал е премногу застарен, пушта игри ама не сакам да играм се на low, а штета Метро ми е маст-плеј... ама со некоја наредна конфигурација здравје боже :)

Пробај со видеово,ќе осетиш голема разлика во фрејмови.Да не претерам,некое подобрување од 20-30 посто.

Пробај со видеово,ќе осетиш голема разлика во фрејмови.Да не претерам,некое подобрување од 20-30 посто.
Благодарам другар, ако случајно се решам да не чекам неколку години за нов компјутер, дефинитивно ќе го пробам ова. :)
Инаку моментално играм Deadpool, ништо посебно, тепање време, можеле многу подобро да ја склопат играва ама тоа е тоа :)

the incredible adventures of van helsing, diablo стил на игра, игрива, според мене супер игра.

Portal 2 воглавно community maps и си правам свои мапи, workshop-от ми е некако поинтересен од играта :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom