Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Mortal-Kombat-Komplete-Edition-Release-Date-Australia.jpg

И како е? Ти фаќа око?

Буквално само поради оваа игра бев решен да купам PS3 или XBOX 360, да ја преиграм и да ги продадам и играта и конзолата. Али се погоди Mac)) со добра душа, па ми го даде неговиот X360 на некој ден, и навлегов у пм и од кога му го вратив па до вчера го чекав овој момент, да излезе за РС и да ја купам одма :)

Или на кратко, ми фаќа око :D

Моментално ги играм онлјан игрите на Wargaming, World of Tanks и World of Warplanes вторава со авиониве сеа ја пуштија во отворена бета фаза и мислам дека ќе биде игра ипол ја играв уште кога беше во затворена и морам да кажам дека од почетоците до сега многу ја подобрија...

Од секогаш ми се допаѓале Mortal Kombat игрите ама што да правам кога не ме бива но во секој случај ќе ја истерам кампањата на барем easy or something btw не располагам со добар game pad а на тастатура ако играм сум уште полош XD

Од секогаш ми се допаѓале Mortal Kombat игрите ама што да правам кога не ме бива но во секој случај ќе ја истерам кампањата на барем easy or something btw не располагам со добар game pad а на тастатура ако играм сум уште полош XD
На гејмпад е потешко бе, многу пати сум пробувал да навлезам во fighting игри со гејмпад и неможам да успеам.. посебно тешки се оние двапати десно или двапати лево срања, некако споро ги праам xD можда е до гејмпадот...

На гејмпад е потешко бе, многу пати сум пробувал да навлезам во fighting игри со гејмпад и неможам да успеам.. посебно тешки се оние двапати десно или двапати лево срања, некако споро ги праам xD можда е до гејмпадот...

Со гејмпад у џигер им влагам, како потешко? :)

Сега ке ја почнам

Со гејмпад у џигер им влагам, како потешко? :)
Се навикнав некако едвај :D Ама проблемот е што ми кочи дури и на најниски сетингс... моите гејминг денови завршуваат овде изглеа :D сега останува да играм постари игри и indie.. здравје боже ако земам нов компјутер некогаш :D Моментално играм Rogue Legacy, секој фан на Metroidvania игрици кој исто така потрошил многу време во The Binding of Isaac треба да ја проба играва, можеби не го достигнува нивото на легендарност на своите инспирации, ама мислам дека е доволно забавно и успешно те вовлекува во својот замок :)

Се навикнав некако едвај :D Ама проблемот е што ми кочи дури и на најниски сетингс... моите гејминг денови завршуваат овде изглеа :D сега останува да играм постари игри и indie.. здравје боже ако земам нов компјутер некогаш :D Моментално играм Rogue Legacy, секој фан на Metroidvania игрици кој исто така потрошил многу време во The Binding of Isaac треба да ја проба играва, можеби не го достигнува нивото на легендарност на своите инспирации, ама мислам дека е доволно забавно и успешно те вовлекува во својот замок :)

Кај и да е ќе излезе некој апдејт/пач за МК, имаат уште за доправање.

Кај и да е ќе излезе некој апдејт/пач за МК, имаат уште за доправање.
Искрено се надевам, прееска ја избришав пошто ми дојде преку глава... Back to Tekken 3 во меѓувреме :D

Подобро на тетрис да си се префрлел.
Неее, ништо нема да ја замени Текен бе, плус сеуште одлично се држи играта, кога ќе размислиш многу класики од сони кец одлично се држат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom