Закон серијал, штета што такви игри веќе нема.Syphon Filter 2
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Закон серијал, штета што такви игри веќе нема.Syphon Filter 2
![]()
![]()
The Swapper, инди portal во 2д со добра атмосфера. Засега интересна.
Warframe симнав, изгледа добро, само и` се немам оставено..
Јас после 5 саати обид да научам, се откажав. Значи за тие 5 саати не научив ни 0,01% од играта.. ултра комплицирана. А се гледа дека е јака игра ако ја научиш.Се внесов во Crusader Kings 2 после неколку обида и ми летнаа неколку саати пробувајќи да сконтам како да влезам во војна со соседите, значи ебате играта неможам да нападнам како човек, ама битно научив некои работи и го стабилизирав моето владеење врз неколку барони и што ти не таму, осеќам ќе оставам многу време на срањевоДа напраам пауза од Civ.
И јас исто се откажав неколку пати xD едноставно беше прeкомплицирана ама сега кога малку по малку навлегов ми изгледа ептен интересна, ми се допаѓа тоа што е фокусирана на водење на твојата династија повеќе отколку на водење војни, мојата династија пропадна после раната смрт на кралот и војната со вазалот чија титула сакав да ја одземам, сам се ставив во гомна и заради една мала одлука пропаднавЈас после 5 саати обид да научам, се откажав. Значи за тие 5 саати не научив ни 0,01% од играта.. ултра комплицирана. А се гледа дека е јака игра ако ја научиш.
*goes back to civ5*![]()