Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Syphon Filter 2 :icon_lol:

syphon_filter_2_02.jpg

sed2c60fd6117f39b577a52.jpg
Закон серијал, штета што такви игри веќе нема.

The Swapper, инди portal во 2д со добра атмосфера. Засега интересна.
Warframe симнав, изгледа добро, само и` се немам оставено..

Ја поминав Swapper вчера, играта е одлично искуство, ми се допаѓа оној Метроид филинг што го имаше целата атмосфера иако не е воопшто во тој стил, додуша тоа ме натера да ја поиграм Супер Метроид малце, за душа :) А моментално после Swapper играм Legend of Grimrock, интересен dungeon-crawler за тепање време кое и онака го немам толку многу.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ќе може ли помош за Candy crush saga - 70 ниво??? Не знам веќе колку пати ја играм, не можам никако да го поминам тоа ниво........

Се внесов во Crusader Kings 2 после неколку обида и ми летнаа неколку саати пробувајќи да сконтам како да влезам во војна со соседите, значи ебате играта неможам да нападнам како човек, ама битно научив некои работи и го стабилизирав моето владеење врз неколку барони и што ти не таму, осеќам ќе оставам многу време на срањево :) Да напраам пауза од Civ.

Се внесов во Crusader Kings 2 после неколку обида и ми летнаа неколку саати пробувајќи да сконтам како да влезам во војна со соседите, значи ебате играта неможам да нападнам како човек, ама битно научив некои работи и го стабилизирав моето владеење врз неколку барони и што ти не таму, осеќам ќе оставам многу време на срањево :) Да напраам пауза од Civ.
Јас после 5 саати обид да научам, се откажав. Значи за тие 5 саати не научив ни 0,01% од играта.. ултра комплицирана. А се гледа дека е јака игра ако ја научиш.
*goes back to civ5* :D

Јас после 5 саати обид да научам, се откажав. Значи за тие 5 саати не научив ни 0,01% од играта.. ултра комплицирана. А се гледа дека е јака игра ако ја научиш.
*goes back to civ5* :D
И јас исто се откажав неколку пати xD едноставно беше прeкомплицирана ама сега кога малку по малку навлегов ми изгледа ептен интересна, ми се допаѓа тоа што е фокусирана на водење на твојата династија повеќе отколку на водење војни, мојата династија пропадна после раната смрт на кралот и војната со вазалот чија титула сакав да ја одземам, сам се ставив во гомна и заради една мала одлука пропаднав :D ајде сега назад да пробам со друга xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom